EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.228 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Görseldeki diskten, Dark marka ürünü kullanarak verilerimi görmeye çalışıyorum ama bağlantıyı yapmama rağmen diskin içi açılmıyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum anlamadım. Nasıl verilerimi görebilirim? Cihaz: Dark Storex A1. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2025
Görseldeki diskten, Dark marka ürünü kullanarak verilerimi görmeye çalışıyorum ama bağlantıyı yapmama rağmen diskin içi açılmıyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum anlamadım. Nasıl verilerimi görebilirim? Cihaz: Dark Storex A1.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 10 Temmuz 2025 #2 HDD bozuk degilse PC ye direk takıp daha hızlı işlem yapabilirsiniz.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.228 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #3 avis1 dedi: HDD bozuk degilse PC ye direk takıp daha hızlı işlem yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 tane var elimde. Birini açabildim ama diğeri açılmıyor. Disk dönüyor ama görüntüleyemiyorum.
avis1 dedi: HDD bozuk degilse PC ye direk takıp daha hızlı işlem yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 tane var elimde. Birini açabildim ama diğeri açılmıyor. Disk dönüyor ama görüntüleyemiyorum.