Dark Sub-Zero 80+ 750W kasa nasıl ?

Sen nereden buldun bu kasayı . Dehşet bir şey, ben çok beğendim. Güç kaynağı da çok iyi 750 watt 80+ bronz sertifikalı hem de. Ben almandan yanayım.

Öylesine geziniyodum hepsiburadada Bakalım banada mantıklı geldi biraz daha markayı araştırıyım marka pek içime sinmedi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş aman deyim Dark inanılmaz kalitesiz bir markadır haberin olsun. İki tane dark kasa almıştım iki sene arayla sırf fiyatı uygun diye almaz olsaydım. Sürgüleri hemen bozulur, ayakları hemen kopar kırılır, orası burası bükülür, kasa kabloları bir acayiptir anakarttaki girişlere yetişmez falan. Netteki resimlerine kanmayın en azından görerek alın derim.

Uyarınız için teşekkürler cevap gelmeseydi 10 dakika sonra sipariş ediyodum Cooler master 912 haf veya xigmatek talon düşünüyorum. Sizce onlar nasıl?

Dark sub zero şu an kullaniyorum. Kalitesi görünümü çok başarili tavsiye ederim fiyat ucuz'da değil, [eksenbilgisayar]'dan daha uygun fiyata alabilirsin ben ordan aldim süper kasa.

Uyarınız için teşekkürler cevap gelmeseydi 10 dakika sonra sipariş ediyodum Cooler master 912 haf veya xigmatek talon düşünüyorum. Sizce onlar nasıl?

Cooler master haf serisini kuzenim kullandı ordan biliyorum gayet dayanıklı ve kullanışlıdır ama xigmatek hakkında bir fikrim yok.

Dark sub zero şu an kullaniyorum. Kalitesi görünümü çok başarili tavsiye ederim fiyat ucuz'da değil, [eksenbilgisayar]'dan daha uygun fiyata alabilirsin ben ordan aldim süper kasa.

Doğrudur ben dark raptor ve dark racer kullandım subzeroya gore daha eskinkasalar belki kaliteyi arttırmış olabilirler ama yine de görmeden alınmaması gereken bir marka bence.

Doğrudur ben dark raptor ve dark racer kullandım subzeroya gore daha eskinkasalar belki kaliteyi arttırmış olabilirler ama yine de görmeden alınmaması gereken bir marka bence.

Ben araştirmalarim sonucu aldim.Eski kasalari hakkında fikrim yok ama gerçektende alinabilecek kasalardan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da benım PC.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…