hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.843 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 23 Şubat 2014 #1 Akortek-Dark Truva USB 3.0, 2x Fan, Mesh Panel ATX Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri http://www.dark.com.tr/donanim/pc-kasa/dark-truva-usb-3-0-2x-fan-mesh-panel-atx-oyuncu-kasasi.html Arkadaşlar ben bu kasayı almak istiyorum ama stokta yok, tavsiye eder misiniz ya da bu kasa gibi uygun alabileceğim var mı ? - - - Güncellendi - - - Bu kasayı kullanan yok mu ?
Akortek-Dark Truva USB 3.0, 2x Fan, Mesh Panel ATX Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri http://www.dark.com.tr/donanim/pc-kasa/dark-truva-usb-3-0-2x-fan-mesh-panel-atx-oyuncu-kasasi.html Arkadaşlar ben bu kasayı almak istiyorum ama stokta yok, tavsiye eder misiniz ya da bu kasa gibi uygun alabileceğim var mı ? - - - Güncellendi - - - Bu kasayı kullanan yok mu ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Şubat 2014 #2 Dark markasını pek tavsiye etmem. Xigmatek'ten pek farkı yok.
Ayberk Ercan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.347 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2014 #3 Corsair marka bir kasa. Evet belki havalı bir kasa değil ama, dayanıklılık bakımdan sayılı kasalardan. Görünüşe değilde, kaliteye bakmanızı öneririm.
Corsair marka bir kasa. Evet belki havalı bir kasa değil ama, dayanıklılık bakımdan sayılı kasalardan. Görünüşe değilde, kaliteye bakmanızı öneririm.
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.843 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 25 Şubat 2014 #4 ayberk97 dedi: Corsair marka bir kasa. Evet belki havalı bir kasa değil ama, dayanıklılık bakımdan sayılı kasalardan. Görünüşe değilde, kaliteye bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Güzel diyorsun da hocam bütce de önemli. Şimdi 250-300 TL vercek durum da değilim.
ayberk97 dedi: Corsair marka bir kasa. Evet belki havalı bir kasa değil ama, dayanıklılık bakımdan sayılı kasalardan. Görünüşe değilde, kaliteye bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Güzel diyorsun da hocam bütce de önemli. Şimdi 250-300 TL vercek durum da değilim.