Ekran kartıma BIOS yüklediğim için kullanılamaz hale geldi. Ekran kartı normal şekilde çalışıyor ama görüntü vermiyor. Orijinal BIOS'a dönmekte fayda etmedi. Sizce sorun ne olabilir ve yaptırmaya kalksam ne kadar tutar?
Diğer sorum ise şu kartı servisine yollasam bir sürü para çıkaracaklar ve en az 2-3 hafta onlarda kalmış olacak. Ailemin ihtiyacı olduğu için mecbur mining furyasına ben de katıldım. Bu aleti alırsam direkt bunun üzerinden görüntü alabilir miyim yoksa görüntüyü kart üzerinden mi veriyor? Amacım sadece tarayıcı da gezinmek. Bazı kullanıcılar görüntü de gecikme olduğunu söylemişler. Bir de AMD Driver'la çakışma yaşar mı yani bunun Driver'ını kurabilir miyim? Deneyim etmiş ya da kullanan tanıdığı olanlar varsa yardım ederseniz çok sevinirim. 80-90 liraya giriş seviye kart alma şansım var ama bilgisayar sürekli açık kaldığı için ekstradan o da elektriği sömürecek kâr edelim derken zarar etmiş olacağım.
USB 3.1 gen 2 portunda 1080p/50 Hz(Hz konusunda markanın sitesinde bilgi yok) kullanacağım. Bundan daha iyi ya da daha ucuz öneriniz varsa o da olur.