Dark Unreal Argb Led Sorunu

molenstein

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar

Dark Unreal kasa sahibiyim. Kasa standart 5 ARGB fan ve controller ile geliyor. Ben daha sonra 3 adet daha fan ekledim. Yine dark marka ve aynı model. DKCF123ARGB. Yaklaşık 2-3 aydır controller ile hiç sıkıntısız kullanıyorum. Bugün anakartımı yeniledim. Asus ROG X570-e aldım. Üzerinde 2 adet ARGB çıkış bulunuyor. Controllerın MB sync kablosu ile bağlantıyı yaptım. Armoury create üzerin 18 led olacak şekilde ayarladım. Ancak kasaya sonradan eklediğim 3 adet fan doğru şekilde çalışıyorken kasa ile gelen eski 5 adet çalışmıyor. Arada ledler tek tek yanıyor. Eğer armoury create den led sayısını arttırırsam iyice coşuyorlar ama asla olması gerektiği gibi çalışmıyorlar. Sizce sebebi ne olabilir? Teşekkürler

ek :Fanları tek tek sökerek denedim. Controllerın farklı çıkışlarında denedim. Sonradan satın aldığım 3 fan her portta çalışıyor. Kasa ile gelen 5 adet fan hiçbir portta çalışmıyor. Ama controllerdan program gönderdiğimde hepsi çalışıyor. Tek renk, rainbow, diğer efektlerin hepsi çalışıyor. MB sync'e geçince yine aynı sorun başlıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı