Herkese selamlar
Dark Unreal kasa sahibiyim. Kasa standart 5 ARGB fan ve controller ile geliyor. Ben daha sonra 3 adet daha fan ekledim. Yine dark marka ve aynı model. DKCF123ARGB. Yaklaşık 2-3 aydır controller ile hiç sıkıntısız kullanıyorum. Bugün anakartımı yeniledim. Asus ROG X570-e aldım. Üzerinde 2 adet ARGB çıkış bulunuyor. Controllerın MB sync kablosu ile bağlantıyı yaptım. Armoury create üzerin 18 led olacak şekilde ayarladım. Ancak kasaya sonradan eklediğim 3 adet fan doğru şekilde çalışıyorken kasa ile gelen eski 5 adet çalışmıyor. Arada ledler tek tek yanıyor. Eğer armoury create den led sayısını arttırırsam iyice coşuyorlar ama asla olması gerektiği gibi çalışmıyorlar. Sizce sebebi ne olabilir? Teşekkürler
ek :Fanları tek tek sökerek denedim. Controllerın farklı çıkışlarında denedim. Sonradan satın aldığım 3 fan her portta çalışıyor. Kasa ile gelen 5 adet fan hiçbir portta çalışmıyor. Ama controllerdan program gönderdiğimde hepsi çalışıyor. Tek renk, rainbow, diğer efektlerin hepsi çalışıyor. MB sync'e geçince yine aynı sorun başlıyor.