H Hüseyin321 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 88 4 Ocak 2020 #1 Yeni bir PC alacağım ama kasaya karar veremedim. Dark vision Pro ve Corsair Spec Delta arasında kaldım. Hangisinin hava silkülasyonu daha iyidir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020
Yeni bir PC alacağım ama kasaya karar veremedim. Dark vision Pro ve Corsair Spec Delta arasında kaldım. Hangisinin hava silkülasyonu daha iyidir?
Üç Kılıç Ustası Zoro Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 1.439 Çözümler 4 Yer Gotham 2 Nisan 2020 #2 Hüseyin321 dedi: Yeni bir PC alacağım ama kasaya karar veremedim. Dark vision Pro ve Corsair Spec Delta arasında kaldım. Hangisinin hava silkülasyonu daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Corsair Spec Delta daha iyidir. Dark Vision'da gördüğüm kadarıyla önde hava alacak yerler yok.
Hüseyin321 dedi: Yeni bir PC alacağım ama kasaya karar veremedim. Dark vision Pro ve Corsair Spec Delta arasında kaldım. Hangisinin hava silkülasyonu daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Corsair Spec Delta daha iyidir. Dark Vision'da gördüğüm kadarıyla önde hava alacak yerler yok.