Arkadaşlar, çocuğunuzun, yeğeninizin veya da sülalenizde bulunan 18 yaş altı herkes için(üstü de olabilir) teknolojiden uzak tutma sebebidir. Merak etmeyin Deep Web'e giriş yapmak -sadece- suç değildir, şimdi giriş yapmak hariç biraz üzerinden geçeceğim. Öncelikle buraya kesinlikle bir kere bile giriş yapmamanızı öneririm, çünkü buraya yapılan girişlerin çoğu yukarıda belirttiğim gibi, "Deep Web'e giriş yapmak -sadece- suç değildir" ama ne yazık ki burada olan şeylerin %5'i falan legal yani pek pozitif bir giriş beklemeyin buraya.
Ben ilk girdiğimde sonuçta insanız diyerek girmiştim bir daha girersem adam değilim demiştim sonrada. Neyse biraz gördüğüm şeyleri sansürleyerek sizin tarafınıza geçireyim. Yamyamlık içeren videolar, mazoşist ve sadist insanların çektiği mide bulandırıcı görüntüler, satanistlerin videoları, illegal çoğu şey(Californiyum, bazı maddeler, şimşek barut), bu çok büyük bir genelleme ama biraz daha detaya inersem bir dahaki technopat.net'e girerken VPN kullanmak zorunda kalacağım(!)
Neyse iyi geceler sosyal. Eğer belirtmemem gereken bir şeyi belirttiysem aşağıda yazın ki sileyim(moderatör benden önce davranacak ama).