Dark Web'e girmeden önce hangi önlemler alınmalı?

THE WATCHER

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dark Web'e gireceğim. Önce ne yapmam lazım? Mesela Kaspersky gibi bir şey lazım mı? Kamerayı kapatmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Dark Web'e gireceğim. Önce ne yapmam lazım? Mesela Kaspersky gibi bir şey lazım mı? Kamerayı kapatmalı mıyım?
Zaten Tor Browser gizliliğinizi sağlar, sadece bir program indirmemeye özen gösterin. Ayrıca çok dolaşmayın, başınız belaya girebilir. Vahşet içeriklerinden uzak durun.

Zaten Tor Browser gizliliğinizi sağlar, sadece bir program indirmemeye özen gösterin. Ayrıca çok dolaşmayın, başınız belaya girebilir. Vahşet içeriklerinden uzak durun.
Ben vahşet içerik izliyorum. İşin garip tarafı VPN bile açmadan. Site herkese açık, yasaklanmamış.

Gidin videolar izleyin yanlış bir şey yaparsanız paket olma ihtimaliniz var artık Dark web o kadar korkunç ve gizemli değil artık polislerin elinde.

Bende girmek istiyorum da nasılgireceğimi bir Allah'ın kulu gösterse çok müteşekkir olacağım ya.

Nasıl giriyorsunuz öyle sitelere? Önceden bayağı baktımda silah satan sitelerden ötesini bulamadım.
Demek istediğim dark web değil bu. Technopat'a girer gibi bastığında açılan bir site. Ancak kanlı şeyler olduğu için buradan bilgi veremem, link atamam.

Demek istediğim dark web değil bu. Technopat'a girer gibi bastığında açılan bir site. Ancak kanlı şeyler olduğu için buradan bilgi veremem, link atamam.
Deep web siteleri arama motorlarında açılmıyor bildiğim kadarıyla, bahsettiğiniz normal bir Surface Web sitesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…