Dark Web'e girmek neden zor?

Bunun sebebi bildiğim kadarıyla sitenin gizli olması ve orada gerçekten kötü ve vahşi içerikler var. Sayılı kişilerin girme sebebi sitenin gizliliği ötürü sitenin güvenlik duvarı var ve bu duvarı çoğunlukla hacker ve sizin deyişinizle sayılı kişiler aşabiliyor benim bildiklerim bu kadar doğru olmayabilir.

Dark web e tordan girilebiliyor mu ben sadece Deep web tordan kullanılabiliyor saniyordum.

Yontem var hocam girmek sıkıntı değil eğer kotu amaclı için giriyorsan önemlerini al önermem fakat giriyor bende sistem yöneticisiyim ne olacak gireyim dedim bayağı yabancı kaynaklar sayesinde giriş yaptım değişik garip.
Bende onu soruyorum neden sayılı kişi girebiliyor ne şeyi var ne yapmak lazım ki böyle garip bir yere girebileyorlar.

Hocam merak ediyorlar giriyorlar bunda sakınca yoki önemli olan kotu amaclı işler yapmamak.

Dolaşıp çıkacağım diyelim.

Dark webe gidiyorsan iyi bir amaç değil psikopat olup is*tıs*mar videolarından zevk aliyorsundur. Benim düşüncem tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…