Bunun sebebi bildiğim kadarıyla sitenin gizli olması ve orada gerçekten kötü ve vahşi içerikler var. Sayılı kişilerin girme sebebi sitenin gizliliği ötürü sitenin güvenlik duvarı var ve bu duvarı çoğunlukla hacker ve sizin deyişinizle sayılı kişiler aşabiliyor benim bildiklerim bu kadar doğru olmayabilir.
Yontem var hocam girmek sıkıntı değil eğer kotu amaclı için giriyorsan önemlerini al önermem fakat giriyor bende sistem yöneticisiyim ne olacak gireyim dedim bayağı yabancı kaynaklar sayesinde giriş yaptım değişik garip.
Yontem var hocam girmek sıkıntı değil eğer kotu amaclı için giriyorsan önemlerini al önermem fakat giriyor bende sistem yöneticisiyim ne olacak gireyim dedim bayağı yabancı kaynaklar sayesinde giriş yaptım değişik garip.
Hocam merak ediyorlar giriyorlar bunda sakınca yoki önemli olan kotu amaclı işler yapmamak.