A Adsız 1 Ziyaretçi 14 Eylül 2019 #1 Merhaba, ben internette gezinirken sürekli explorer yenileniyor. Bu olayda şunu anladım:"Biri beni Darkcomet RAT ile bilgisayarımda istem dışı şeyler yapıyor." Bu RAT nasıl format atmadan kaldırılır? @Murat5038
Merhaba, ben internette gezinirken sürekli explorer yenileniyor. Bu olayda şunu anladım:"Biri beni Darkcomet RAT ile bilgisayarımda istem dışı şeyler yapıyor." Bu RAT nasıl format atmadan kaldırılır? @Murat5038
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Eylül 2019 #11 Yazılanları okumuyor musunuz? Free olanı kullan diyorum kaç kere. Artı 0 Eksi
KS KS A Adsız 1 Ziyaretçi 14 Eylül 2019 #12 Murat5038 dedi: Yazılanları okumuyor musunuz? Free olanı kullan diyorum kaç kere. Genişletmek için tıkla... "Downgrade" edemiyorum. Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: Yazılanları okumuyor musunuz? Free olanı kullan diyorum kaç kere. Genişletmek için tıkla... "Downgrade" edemiyorum.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Eylül 2019 #13 Silinen üye dedi: "Downgrade" edemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman kaldırıp FREE sürümünü kuracaksınız. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: "Downgrade" edemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman kaldırıp FREE sürümünü kuracaksınız.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Eylül 2019 #14 Silinen üye dedi: "Downgrade" edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Internet Security'ın deneme sürümünü kaldırırken Kaspersky Free'ye geçme help.kaspersky.com Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: "Downgrade" edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Internet Security'ın deneme sürümünü kaldırırken Kaspersky Free'ye geçme help.kaspersky.com
KS KS A Adsız 1 Ziyaretçi 15 Eylül 2019 #15 Murat5038 dedi: Kaspersky Internet Security'ın deneme sürümünü kaldırırken Kaspersky Free'ye geçme help.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama virüs bulamadıysa, neden "explorer.exe" yenileniyor? Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: Kaspersky Internet Security'ın deneme sürümünü kaldırırken Kaspersky Free'ye geçme help.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama virüs bulamadıysa, neden "explorer.exe" yenileniyor?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Eylül 2019 #16 Silinen üye dedi: Hızlı tarama virüs bulamadıysa, neden "explorer.exe" yenileniyor? Genişletmek için tıkla... explorer.exe sence başka bir taraftan yönetiliyor olamaz mı? Örneğin D diskindeki virüs yönetiyor belki. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hızlı tarama virüs bulamadıysa, neden "explorer.exe" yenileniyor? Genişletmek için tıkla... explorer.exe sence başka bir taraftan yönetiliyor olamaz mı? Örneğin D diskindeki virüs yönetiyor belki.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Eylül 2019 #17 Silinen üye dedi: Hızlı tarama virüs bulamadıysa, neden "explorer.exe" yenileniyor? Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapmanız lazım hızlı tarama değil. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hızlı tarama virüs bulamadıysa, neden "explorer.exe" yenileniyor? Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapmanız lazım hızlı tarama değil.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 15 Eylül 2019 #18 Güvenli modda Malwarebytes ile tam tarama yapmanızı öneririm. Ya da Kaspersky ile yapın. Artı 0 Eksi
Kopixon Femtopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 59 17 Nisan 2023 #19 Darkcomet i yükledim çıkan şey Artı 0 Eksi
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 17 Nisan 2023 #20 Bitdefender kullan. Artı 0 Eksi