Ya hocam açtığınız .exe'nin ismi nedir? Görev yöneticisnden kapatın, o .exe'yi de silin sonra %temp% silin sonrasında da win+r shell:startup yazıp şüpheli gözüken exe'yi silin bitti.
Merak etmeyin hocam birisi DarkComet RAT kullanıyorsa emin olun. Kendini hecker sanan 8 yaşında bir çocuktur. Artık o yazılımın virüsüne rast gelmeniz zor. XP dönemlerinde çok meşhurdu fakat günümüzde iş görmez.
Merak etmeyin hocam birisi DarkComet RAT kullanıyorsa emin olun. Kendini hecker sanan 8 yaşında bir çocuktur. Artık o yazılımın virüsüne rast gelmeniz zor. XP dönemlerinde çok meşhurdu fakat günümüzde iş görmez.
Evet bir 30dk önce Youtubede gezinirken bir mouse yavaşladı bir de darkcometteki değişik piano sesleri geldi PC'yi yeniden başlattım ondan şüphelendim.
Evet bir 30dk önce Youtubede gezinirken bir mouse yavaşladı bir de darkcometteki değişik piano sesleri geldi PC'yi yeniden başlattım ondan şüphelendim.
Silinmiş olması lazım ve birisi sanırım oyunlarda mod yapmak için bir araç kurmuşsunuz diğer dosya ise bir zip dosyası sistemde bir sorun yok gibi gözüküyor
Silinmiş olması lazım ve birisi sanırım oyunlarda mod yapmak için bir araç kurmuşsunuz diğer dosya ise bir ZIP dosyası sistemde bir sorun yok gibi gözüküyor