S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 3 Eylül 2021 #11 AirLife dedi: Hangi uygulama ile işte. Bunu arıyorum. Genişletmek için tıkla... Yukarda yazdım ya.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 3 Eylül 2021 #12 AirLife dedi: Kapanmıyor yani... Genişletmek için tıkla... Evet sadece lamba kapanıyor. suskunkedi dedi: RPM düşür. Genişletmek için tıkla... Hocacığım fan kapatılmıyor ki RPM düşürsünler? O fan kontrolcüsü anakarta bağlı değil PSU'dan alıyor. Tek çözüm kablosuna bir tane switch takmak.
AirLife dedi: Kapanmıyor yani... Genişletmek için tıkla... Evet sadece lamba kapanıyor. suskunkedi dedi: RPM düşür. Genişletmek için tıkla... Hocacığım fan kapatılmıyor ki RPM düşürsünler? O fan kontrolcüsü anakarta bağlı değil PSU'dan alıyor. Tek çözüm kablosuna bir tane switch takmak.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #13 suskunkedi dedi: Yukarda yazdım ya. Genişletmek için tıkla... Onlar da yok, yada ben bulamadım. Ekran kartı için yapıyor, kasa için değil ki. Dragon ise sadece ekranın rengini vs ayarladı...
suskunkedi dedi: Yukarda yazdım ya. Genişletmek için tıkla... Onlar da yok, yada ben bulamadım. Ekran kartı için yapıyor, kasa için değil ki. Dragon ise sadece ekranın rengini vs ayarladı...