DarkFlash Aquaris vs Dark Guardian

SatisFactionn

Megapat
Arkadaşlar bu iki kasa arasında kaldım.
Bütçem dolayısıyla DarkFlash'a yönelecek gibiyim.
Dark Guardian alırsam bütçemi zorlayacak.
Sizce DarkFlash Aquaris alsam beni üzer mi veya bilenler fikirlerini belirtebilir mi?
Sistemim: R5 1600 AF - XFX RX590 - Corsair 3000 MHz 2x8 RAM - B450M S2H - Sharkoon 650W 80+.

Dark Guardian: Dark Guardian 4x12cm RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik

DarkFlash Aquaris: DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Flash, Dark Guardian'a göre malzeme kalitesi olarak düşük. Ayrıca Dark Guardian RGB fan özelliğine sahip. Öte yandan her ikisi de mesh panele sahip. Hava akışı ikisinde de tatmin edici seviyededir. İkisi de sizi üzmez.

Bu iki kasaya ek önerim DarkFlash - Pollux'dur. Fiyat olarak biraz daha aşağıda, ama sizi tatmin edecektir.

DarkFlash Pollux görünüş olarak pek hoşuma gitmedi ama Aquaris modeli daha tipli ve fiyat olarak benim için uygun. Tek sıkıntım aldığımda beni üzmesin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…