A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #11 423371 dedi: Peki sıkıntı çıkartıyor mu? Çok teşekkür ederim. Ayrıca HDD'yi koymak için klavuz var mı? Yerini bulamazsam diye? O zaman bu kasayı alacağım çok memmun kalmıştım sadece HDD takılmıyor diye vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Hayır, bir sorun yok. Darkflash Aquaris HDD nereye takılmalı? Bu kasada HDD için yer yok. Gittik leş gibi serdik yere. Nereye koymak gerek? www.technopat.net Bende konusunu açmıştım bunun.
423371 dedi: Peki sıkıntı çıkartıyor mu? Çok teşekkür ederim. Ayrıca HDD'yi koymak için klavuz var mı? Yerini bulamazsam diye? O zaman bu kasayı alacağım çok memmun kalmıştım sadece HDD takılmıyor diye vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Hayır, bir sorun yok. Darkflash Aquaris HDD nereye takılmalı? Bu kasada HDD için yer yok. Gittik leş gibi serdik yere. Nereye koymak gerek? www.technopat.net Bende konusunu açmıştım bunun.
4 423371 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 5 22 Mart 2021 #12 AirLife dedi: Hayır, bir sorun yok. Darkflash Aquaris HDD nereye takılmalı? Bu kasada HDD için yer yok. Gittik leş gibi serdik yere. Nereye koymak gerek? www.technopat.net Bende konusunu açmıştım bunun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
AirLife dedi: Hayır, bir sorun yok. Darkflash Aquaris HDD nereye takılmalı? Bu kasada HDD için yer yok. Gittik leş gibi serdik yere. Nereye koymak gerek? www.technopat.net Bende konusunu açmıştım bunun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.