ErenTahterevallioğlu Megapat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 366 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, bu kasayı kullanan kasanın ölçülerini yazabilir mi? İnternette bulamadım bir türlü. Masamda PC için bir bölüm var ama oraya sığar mı bilmediğim için ölçülerini merak ettim. Sadece uzunluğu ve genişliği yeterli.
Arkadaşlar, bu kasayı kullanan kasanın ölçülerini yazabilir mi? İnternette bulamadım bir türlü. Masamda PC için bir bölüm var ama oraya sığar mı bilmediğim için ölçülerini merak ettim. Sadece uzunluğu ve genişliği yeterli.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Aralık 2020 #2 Kasa ölçülerini bilmiyorum ama eğer almadıysanız size bu modeli öneririm. ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Detaylı bilgi için; zalman | PSU, Cases, CPU Coolers www.zalman.com
Kasa ölçülerini bilmiyorum ama eğer almadıysanız size bu modeli öneririm. ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Detaylı bilgi için; zalman | PSU, Cases, CPU Coolers www.zalman.com
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Aralık 2020 #3 Ürünü almadıysanız, almanızı önermem. Boyutlarını bulamadım zaten hiçbir yerde. Milli kasamız, N5 MF öneririm. ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Ürünü almadıysanız, almanızı önermem. Boyutlarını bulamadım zaten hiçbir yerde. Milli kasamız, N5 MF öneririm. ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 5 Aralık 2020 #4 45cm gibi bir yüksekliği ve 40cm gibi bir derinliğe sahip.
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 5 Aralık 2020 #5
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 5 Aralık 2020 #6
ErenTahterevallioğlu Megapat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 366 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #7 Hepinize yorum için teşekkür ederim sistem hazır olduğu için kasayı değiştiremeyicem.
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 5 Aralık 2020 #8 Kötü bir kasa değil zaten. Hayırlı olsun.