Geçtiğimiz günlerde DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK - 47.39 USD + KDV bu ürünü satın aldım kurulumunu yaptım sistemimi içine yerleştirdim ancak kasanın RGB aydınlatmalarını bir türlü çalıştıramadım. Sanırım bağlantılarını yanlış yaptım ya da anakartım desteklemiyor
Anakartım ASUS H81-M K kasanın içinde fanların bağlandığı 8X'lik bir Hub'da geldi kumandası ile birlikte.
Geçtiğimiz günlerde DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK - 47.39 USD + KDV bu ürünü satın aldım kurulumunu yaptım sistemimi içine yerleştirdim ancak kasanın RGB aydınlatmalarını bir türlü çalıştıramadım. Sanırım bağlantılarını yanlış yaptım ya da anakartım desteklemiyor.
Anakartım ASUS H81-M K kasanın içinde fanların bağlandığı 8X'lik bir Hub'da geldi kumandası ile birlikte.
Çözdüm hocam kabloları düzgün ve eksiksiz taktığına eminsen kumandasını kontrol et pilini çıkar ters çevir öyle tak sonra açma tuşuna bas ben de öyle düzeldi.
Çözdüm hocam kabloları düzgün ve eksiksiz taktığına eminsen kumandasını kontrol et pilini çıkar ters çevir öyle tak sonra açma tuşuna bas ben de öyle düzeldi.