DarkFlash Aquarius vs MSI MAG FORGE 100M

loyalwolf

Decapat
Daha fazla  
Bu kasayı almak istiyorum ancak biraz araştırdım fan kontrol paneli vs yok dendi. Fanları bağlayacak yer yok dendi kafam çok karıştı. Ekstradan fan kontrolcüsüne 70 80 TL vereceksem neden bunu alayım ki dedim. Onun yerine aquarius almak daha mantıklı değil mi? Arasında 100 120 TL falan oynuyor ancak hem kontrolcü geliyor hem de onun gereksinimlerini karşılıyor. Ne yapmalıyım bilemedim. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI MAG Forge 100M modelinde fan kontrolcü var sadece kumanda gibi değil de bağlantı pini olarak. Güzel F/P bir kasadır ancak ön tarafının komple mesh olması sebebiyle çok toz çekebilir. Eğer titiz biriyseniz benim gibi kendinizi 3 günde bir kasanın önünü silerken bulursunuz :) (Cooler Master MB511 kullanıyorum)

Sorunuza gelirsek bence aquaris daha iyi önündeki 3 fan ve yine mesh yapısı ile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı