Peki hava akışı falan nasıldır?
Ayrıca kaç adet fan destekliyor, ve sıvı soğutma neresine takılıyor?, hangi ölçülerde? . Biraz fazla soru sordum herhalde, kusura bakmayın.
Merhabalar, kasayı 490 TL'ye Sinerji Bilgisayar üzerinden aldım. Normalde aynı gün kargoya verilirdi ancak 3 gün sürdü kargoya verilmesi bu sefer. Denk geldi sanırım. :D Paketlemesi çok güzeldi ama hasarsız elime ulaştı. Sistem: Ryzen 5 2600 Arctic Freezer 34 A320M-F Asus Dual RX 580 2x8...
Peki hava akışı falan nasıldır?
Ayrıca kaç adet fan destekliyor, ve sıvı soğutma neresine takılıyor? Hangi ölçülerde? . Biraz fazla soru sordum herhalde, kusura bakmayın.
Sinerji'nin sitesinde yazıyor fakat söyleyeyim hava akışı tek kelimeyle mükemmel kendim kullanmıyorum ama kullananların hepsi memnun. 6 adet fan destekliyor 3 öne 1 arkaya 2 üste 240mm sıvı soğutmayı öne ya da üste takabilirsiniz.
Merhabalar, kasayı 490 TL'ye Sinerji Bilgisayar üzerinden aldım. Normalde aynı gün kargoya verilirdi ancak 3 gün sürdü kargoya verilmesi bu sefer. Denk geldi sanırım. :D Paketlemesi çok güzeldi ama hasarsız elime ulaştı. Sistem: Ryzen 5 2600 Arctic Freezer 34 A320M-F Asus Dual RX 580 2x8...
100R biraz overpriced bir kasa sırf MSI diye öneriyorlar.
Aquarius ile Cygnus’a gelecek olursak aralarında çok fark yok ancak Aquarius’un yeni serilerinde mesh panel yerine cam kullanılması ve HDD kızağı bulundurmaması Cygnus’u öne geçirir.
100R biraz overpriced bir kasa sırf MSI diye öneriyorlar.
Aquarius ile Cygnus’a gelecek olursak aralarında çok fark yok ancak Aquarius’un yeni serilerinde mesh panel yerine cam kullanılması ve HDD kızağı bulundurmaması Cygnus’u öne geçirir.