İşte aradığım cevap. Normalde darkFlash alacaktım fakat bazıları içine HDD takılmıyor falan demişti bu yüzden başka kasa bakıyordum artık kesinlikle darkFlash alacağım. Zaten her gördüğümde içim eriyor çok beğendim.
İşte aradığım cevap. Normalde darkFlash alacaktım fakat bazıları içine HDD takılmıyor falan demişti bu yüzden başka kasa bakıyordum artık kesinlikle darkFlash alacağım. Zaten her gördüğümde içim eriyor çok beğendim.
Piyasadaki çoğu giriş seviye kasa en fazla iki HDD desteği veriyor. Bu ikisi destekliyor mu bilmiyorum o yüzden almadan önce iyice araştır ne alacaksan öyle al. Aşağıya ikiden fazla HDD destekleyen kasaları ucuzdan pahalıya listeledim.
Epey.com bilgisayar kasası özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun bilgisayar kasasını bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Arasından seçilecekse Aquarius al. Bütçe aşabilirsen attığımı al.
Piyasadaki çoğu giriş seviye kasa en fazla iki HDD desteği veriyor. Bu ikisi destekliyor mu bilmiyorum o yüzden almadan önce iyice araştır ne alacaksan öyle al.