Darkflash Aquarius XFX 5700XT THICC II Sığar Mı?

FakirButGururlu

Hectopat
Yer
Midgard
Daha fazla  
Ben DarkFlash Aquarius almak istiyorum ekran kartım XFX 5700XT THICC III sığar mı içine?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın derinliği 36 CM, ekran kartı 31.5 CM yani sığması lazım. Diğer taraftan ekran kartı biraz daha iyi ve geniş kasayı hak ediyor olabilir.

Kasanın derinliği 36 CM, ekran kartı 31.5 CM yani sığması lazım. Diğer taraftan ekran kartı biraz daha iyi ve geniş kasayı hak ediyor olabilir.
bütçem 7500 tl iyi bir kasa almak istiyorum ama kasanın zaten 4 fanı var 3 tanede ben eklemeyi düşünüyrum iyi olur bence ya
bu arada böyle bilgileri nerden öğreniyorsun araştırdım ama bulamadım

Ekran kartı boyutu için: XFX Radeon RX 5700 XT THICC III (RX-57XT8TFD8) Ekran Kartı

Kasa boyutları Game Garaj firmasının hazır sistem videolarında bulunuyor. Ayrıca ben de aynı kasayı kullanıyorum. Kasanın mevcut soğutması oldukça başarılı. Sadece biraz oyuncak gibi bir hissiyatı var, ince yapıda. Çok esneyip bükülmüyor ama büyük bileşenler ve üst seviye sistemlerden ziyade orta halli sistem kasası bence.

birde ben fan takmak istiyorum kaç tane daha fan alır kasa 12 cm bu arada

Üstünde 2 fanlık bir boşluk var, ayrıca belki alt kısma da takılabilir. Dediğim gibi ekstra fana ihtiyaç duyacağını pek sanmıyorum. Bir sıvı soğutma düşünürsen o kısımlar işe yarar olur. Hava çok sıcakken bile yüksek ısı gibi sorunlar yaşamadım.

ya benim ekran kartı amd olduğu için ısınma problemi yaşayabiliyor o yüzden sordum alta kaç tane sığar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…