AspendoZ Kilopat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57-5093 Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 darkFlash CF11 Pro fan kullanıyorum, düşük hızda cızırtı sesi çıkıyor tüm fanlarda. Fanları daha alalı 1 ay falan oldu. Yüksek hızda cızırtı sesi yok ama hızı yavaşa aldığımda fanlardan cızırtı çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
darkFlash CF11 Pro fan kullanıyorum, düşük hızda cızırtı sesi çıkıyor tüm fanlarda. Fanları daha alalı 1 ay falan oldu. Yüksek hızda cızırtı sesi yok ama hızı yavaşa aldığımda fanlardan cızırtı çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 16 Ağustos 2023 #2 Aynı fanı kullandım, aynı sorun vardı. Yüksek hızda kullandım hep. Zaten yüksek hızı da öyle çok yüksek değil, ses yapmıyor.
Aynı fanı kullandım, aynı sorun vardı. Yüksek hızda kullandım hep. Zaten yüksek hızı da öyle çok yüksek değil, ses yapmıyor.