DarkFlash DK150 Black 650W PSU'da 8+8 güç girişi var mı?

Eemirrrr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kasamın içindeki PSU hakkında bilgi almak istiyorum, sebebi ise sisteme 6700XT alacağım. Mesela 8+8 pin girişi bu PSU'da var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Kasamın içindeki PSU hakkında bilgi almak istiyorum, sebebi ise sisteme 6700XT alacağım. Mesela 8+8 pin girişi bu PSU'da var mı?
Büyük ihtimalle vardır, bu tarz yeni bir kasada olmaması saçmalık olur. Şuan hali hazırda sahip misiniz yoksa alacak mısınız?

2 yıl önce almıştım. Dün kasayı açıp baktım. 2 adet 8 pinlik PCI-e kablosu var teşekkürler
Genede belirtiyim, çok kaliteli bir PSU değil Dark markası. Değiştirmenize tavsiye ederim birgün. Umarım o güne kadar bir sıkıntı çıkarmaz.

Gene de belirtiyim, çok kaliteli bir PSU değil Dark markası. Değiştirmenize tavsiye ederim bir gün. Umarım o güne kadar bir sıkıntı çıkarmaz.

2 yıl boyunca bir sorun çıkarmadı. Fakat bu ileride sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Belki ileride sistemi tamamen upgrade edince değiştirirm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…