Satılık darkFlash DK431 (sıfır)

oguzunluerler1

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar.

N11'den 02.05.2023 tarihinde bu kasayı satın aldım, ama PC toplayamadım. Bu yüzden bu kasayı satmak istiyorum artık.

Kutusu hiç açılmadı. Rengi siyah.

Çok geniş iç hacimli yayla gibi kasa ek fanlar ile canavar olur. Bence ama fan eklemesi kesin yapmalısınız alacaksanız. Kendi fanları dahil tabii ki kasanın.

4000 serisi GPU'ları alır, üst bölüme Arctic Liquid Freezer II 360 da alır. Araştırıp beğenip aldığım bir kasaydı.

Alana hayırlı uğurlu olsun tamamen sıfır ürün yani.

İzmir içi teslim edebilirim yoksa havale sonrası karşı ödemeli kargo yaparım.

Kargoyu sahibinden üzerinden p.g. ile de yaparım arkadaşlar çünkü bu şekilde saçma olacak çok para ödeyeceksiniz kargoya. Düşünememiştim.

Kafamdaki fiyat 1300 (düşürdüm, pazarlıksız)

Son düzenleme:
Hangi renk hocam?

kargo minimum 450 tutar gibi :/

Kargoyu hiç düşünmemiştim. Cidden. Teşekkürler dostum yazdığın için. Ben en iyisi sahibindene koyayım.

Param güvende ile almak isteyen birisi olursa sahibindene koyarım arkadaşlar.

Kargoyu hiç düşünmemiştim. Cidden. Teşekkürler dostum yazdığın için. Ben en iyisi sahibindene koyayım.

Bak o zaman alabilirim hocam. iletişim bırakırsan değerlendirebiliriz.

Sahibindende desi limiti olduğu için paramgüvende ile satamazsin hocam. İletişim adresi birakirsan ben alayim kasayi, kargo ucretlerini ben karşilarim.

Saygideger arkadaslar tesekkur ederim cevaplariniza. Eger desi limiti sorunu olmayacak olursa @Elegant Lotus arkadasim once yazdigindan hak gecmemesi adina ona satarim. Yoksa @Neshter arkadasima satarim. Bu durum ikiniz için de adil bir yaklaşım olacaktır diye düşünmekteyim. Bir itirazı olanınız yoksa yarın sahibinden'i arayıp limit doğrulaması yaparım. Şimdiden alan kim olursa hayırlı uğurlu olsun beğenerek almıştım size nasipmiş :)

Dip not; bu sitede hangi iletişim kanalı koyuluyor genelde?

Saygideger arkadaslar tesekkur ederim cevaplariniza. Eger desi limiti sorunu olmayacak olursa @Elegant Lotus arkadasim once yazdigindan hak gecmemesi adina ona satarim. Yoksa @Neshter arkadasima satarim. Bu durum ikiniz için de adil bir yaklaşım olacaktır diye düşünmekteyim. Bir itirazı olanınız yoksa yarın sahibinden'i arayıp limit doğrulaması yaparım. Şimdiden alan kim olursa hayırlı uğurlu olsun beğenerek almıştım size nasipmiş :)

Hocam @Elegant Lotus benim yakın arkadaşım olur. Zaten benim için sordu kasayı size. Sahibinden paramgüvende ile birçok satış yaptim. Bilgisayar kasalari maalesef 10 desiden büyük geliyor ve kabul edilmiyor. Discord adresinizi yazarsaniz oradam iletişime geçelim, kargo ucreti muhim değil.

Evet hocam arkadaşıyım ben, kendisine istiyordum zaten. Sahibinden desi mevzusu varmış ne yazık ki... Arkadaşla iletişime geçin alışverişi yapın.
İletişim olarak cep numarası dışında instagram falan paylaşabilirsiniz, ondan sonra cep verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı