darkFlash PSU nasıldır?

mehmethanottoman

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
İşlemci
Ryzen 7 3700x
Başlıkta yazdığı gibi. PC'de darkFlash PSU var, çok da bilinen bir marka değil ama elimde kalacak diye de korkuyorum. Yani sorum PSU arıza verir mi? Sistem: Ryzen 7 3700X, 32 GB RAM, GTX 1070, ASRock B450 ve darkFlash PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta yazdığı gibi. PC'de darkFlash PSU var, çok da bilinen bir marka değil ama elimde kalacak diye de korkuyorum. Yani sorum PSU arıza verir mi? Sistem: Ryzen 7 3700X, 32 GB RAM, GTX 1070, ASRock B450 ve darkFlash PSU.
Çok kaliteli bir marka değil. Günü kurtarmalık, idare eder seviyesindeler. (Tabi modeline göre değişir bu.) Diğer sabukalı firmalar gibi ünü yok ama değiştirmeniz iyi olur.

Ama bir gün arıza verir mi
Verebilir ama ne zaman bilemeyiz, oyüzden bozulmadan değiştirmenizi öneriyorum. Tabi teknoloji şans işi belki hiçbir zaman bozulmaz ama kaliteye göre bu olasılık yükseliyor.

Peki bozuldugunda bilesenleri boza bilir mi?
Modeline göre değişir. Cidden kötü ise bozabilir, en kötü birkaç koruması varsada kendisi bozulur. Dark PSU kaynaklı bir parçası bozan yok ama bu PSU'lar zaten etiket basması oluyor.
Türevi markalar anakart, ekran kartı yaktıkları oldu. Çoğunlukla çok güç harcayan sistemlerde.

Benim sistem cokta guc harcamiyor genede bir şey olucandan korkuyorum

Benim sistem cokta guc harcamiyor genede bir şey olucandan korkuyorum
Net birşey diyemem hocam. Cidden tedirginseniz uygun olduğunuz zaman kaliteli bir model ile değiştirin. Dediğiniz gibi sistem çok güç tüketmiyor ve binanızda elektrikte dengeli ise (Aniden voltaj çıkarmak, elektriğin gidip gelmesi durmadan filan.) birşey olmaz pek.

Tamamdır elektrik gitmiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…