BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.735 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #21 HABAR dedi: Evet, üzmeyecektir. Gamegaraj da müşteri memnuniyeti iyi bir firma zaten. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Hocam, konu dışı ancak profilinizdeki fan modeli nedir?
HABAR dedi: Evet, üzmeyecektir. Gamegaraj da müşteri memnuniyeti iyi bir firma zaten. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Hocam, konu dışı ancak profilinizdeki fan modeli nedir?
SqueSs Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 585 10 Ocak 2021 #22 BerkayZ87 dedi: Hocam, al dememize ikna ediyorsun sanırsam. Birisi çıkıp al dese diğerlerini dinlemeyip alacak gibi bir halin var. . Genişletmek için tıkla... Denemek istedim HABAR dedi: Evet, üzmeyecektir. Gamaegaraj da müşteri memnuniyeti iyi bir firma zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.
BerkayZ87 dedi: Hocam, al dememize ikna ediyorsun sanırsam. Birisi çıkıp al dese diğerlerini dinlemeyip alacak gibi bir halin var. . Genişletmek için tıkla... Denemek istedim HABAR dedi: Evet, üzmeyecektir. Gamaegaraj da müşteri memnuniyeti iyi bir firma zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 10 Ocak 2021 #23 SqueSs dedi: Yani arkadaşlar 240mm olursa o marka alınabilir değil mi kalitesi nasıldır ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Parçaları - Game Garaj GameGaraj ile anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, kasa, SSD, PSU ve soğutma sistemleri gibi bilgisayar parçalarında performansı zirveye taşıyın. www.gamegaraj.com Alabilirsiniz hocam bu fiyata 240mm bulmak zor.
SqueSs dedi: Yani arkadaşlar 240mm olursa o marka alınabilir değil mi kalitesi nasıldır ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Parçaları - Game Garaj GameGaraj ile anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, kasa, SSD, PSU ve soğutma sistemleri gibi bilgisayar parçalarında performansı zirveye taşıyın. www.gamegaraj.com Alabilirsiniz hocam bu fiyata 240mm bulmak zor.
SqueSs Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 585 10 Ocak 2021 #24 Jotariel dedi: Bilgisayar Parçaları - Game Garaj GameGaraj ile anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, kasa, SSD, PSU ve soğutma sistemleri gibi bilgisayar parçalarında performansı zirveye taşıyın. www.gamegaraj.com Alabilirsiniz hocam bu fiyata 240mm bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Evet fiyatı uygun geldi o zaman bundan sipariş veriyorum marka iyi sanırsam.
Jotariel dedi: Bilgisayar Parçaları - Game Garaj GameGaraj ile anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, kasa, SSD, PSU ve soğutma sistemleri gibi bilgisayar parçalarında performansı zirveye taşıyın. www.gamegaraj.com Alabilirsiniz hocam bu fiyata 240mm bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Evet fiyatı uygun geldi o zaman bundan sipariş veriyorum marka iyi sanırsam.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.735 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #25 Jotariel dedi: Bilgisayar Parçaları - Game Garaj GameGaraj ile anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, kasa, SSD, PSU ve soğutma sistemleri gibi bilgisayar parçalarında performansı zirveye taşıyın. www.gamegaraj.com Alabilirsiniz hocam bu fiyata 240mm bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Fanın statik hava basınç değeri baya vasatmış, baktım da. Diğer değerleri fena değil.
Jotariel dedi: Bilgisayar Parçaları - Game Garaj GameGaraj ile anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, kasa, SSD, PSU ve soğutma sistemleri gibi bilgisayar parçalarında performansı zirveye taşıyın. www.gamegaraj.com Alabilirsiniz hocam bu fiyata 240mm bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Fanın statik hava basınç değeri baya vasatmış, baktım da. Diğer değerleri fena değil.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #26 BerkayZ87 dedi: Sürprizbozan Hocam, konu dışı ancak profilinizdeki fan modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Gamerstorm MF120S.
BerkayZ87 dedi: Sürprizbozan Hocam, konu dışı ancak profilinizdeki fan modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Gamerstorm MF120S.
SqueSs Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 585 10 Ocak 2021 #27 Arkadaşlar bir sorum daha var 1200PIN işlemci uyumlu mu acaba.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 10 Ocak 2021 #28 BerkayZ87 dedi: Fanın statik hava basınç değeri baya vasatmış, baktım da. Diğer değerleri fena değil. Eki Görüntüle 828053 Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bu fiyata 240mm bulmak zor tabii tercih meselesi ben olsam güzel bir hava soğutma tercih ederdim.
BerkayZ87 dedi: Fanın statik hava basınç değeri baya vasatmış, baktım da. Diğer değerleri fena değil. Eki Görüntüle 828053 Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bu fiyata 240mm bulmak zor tabii tercih meselesi ben olsam güzel bir hava soğutma tercih ederdim.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 10 Ocak 2021 #29 Bunu alana kadar 60 ₺ fazla verir daha bilinen kendini kanıtlamış marka model soğutucu alırdım. Deep Cool Gammaxx L240 v2 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı (sinerji.gen.tr) Alternatif daha hesaplı link Deep Cool Gammaxx L240 v2 240mm RGB Sıvı CPU Soğ. - 73.14 USD + KDV (dfsbilgisayar.com)
Bunu alana kadar 60 ₺ fazla verir daha bilinen kendini kanıtlamış marka model soğutucu alırdım. Deep Cool Gammaxx L240 v2 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı (sinerji.gen.tr) Alternatif daha hesaplı link Deep Cool Gammaxx L240 v2 240mm RGB Sıvı CPU Soğ. - 73.14 USD + KDV (dfsbilgisayar.com)
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 10 Ocak 2021 #30 SqueSs dedi: Arkadaşlar bir sorum daha var 1200PIN işlemci uyumlu mu acaba. Genişletmek için tıkla... Uyumludur.
SqueSs dedi: Arkadaşlar bir sorum daha var 1200PIN işlemci uyumlu mu acaba. Genişletmek için tıkla... Uyumludur.