DarkN10 vs Zalman Z3 Plus

Gripex

Megapat
Yer
Niffelheim
Daha fazla  
Bu 2 kasadan hangisi daha iyidir hava sirkülasyonu olsun kablolama olsun ?

Dark N10 diyorum. Kendim kullanmaktayım. En önemli avantajı daha kaliteli, güç kaynağı gizli yerinde ve ön panelde hard disk yuvası olmadığından içeri tam hava akışı giriyor.

Dark N10 diyorum. Kendim kullanmaktayım. En önemli avantajı daha kaliteli, güç kaynağı gizli yerinde ve ön panelde hard disk yuvası olmadığından içeri tam hava akışı giriyor.
Hard diski nereye koydunuz bu durumda?

Bende ikisi arasında kalmıştım Dark N10 aldım. Gayet memnunum fanlar tam hızda biraz ses çıkarıyor ama çok fazla değil. Ben harddiski yani SSD'yi kasanın arkasına 2.5 inç bölümüne taktım ama 3.5 harddiskler için 2 tane bölüm var ayrıca kapalı alanda olduğu için görünmüyor.

Tam hızda ses çıkarması normal. Ben genelde fanı düşük ayarda tutuyorum, sorun olmadı hiç.

Kasa fanlarını kasa hız kontrolcüsünden çıkarıp anakartınıza baglayarak hızlarını otomatik anakartın belirlemesini saglayabilir sessizlik ve enerji tasarufunda bulunabilirsiniz!

Kasa fanlarını kasa hız kontrolcüsünden çıkarıp anakartınıza baglayarak hızlarını otomatik anakartın belirlemesini saglayabilir sessizlik ve enerji tasarufunda bulunabilirsiniz!
Hocam bu dedikleriniz fan kontrolcüsü olmayan kasalar içinde geçerli mi ?

Valla çok kararsız kaldım biraz daha yoruma ihtiyacım var arkadaşlar düşünceleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…