DarkN10 vs Zalman Z3 Plus

Kardeşim bende Dark N10 model isimli kasayı kullanmaktayım. Sana tavsiyem 3.5'' yuva adedi senin için sıkıntı olmayacaksa gönül rahatlığıyla alabilirsin, soğutma ve görsellik açısından mükemmel, fan sesi de arkadaşların dediği gibi rahatsız edici düzeyde değil. Uzun lafın kısası tam bir oyuncu kasası ve modlamaya da uygun bir kasa. İyi Geceler.

3.5 Zaten HDD yuvası olmuyor mu ne tür bir sıkıntı var HDD yuvası yok mu kasanın yoksa nereye koydunuz?

Arkadaşlar konuya tam hakim değilim ama fan kontrolcüsü için kasa almanın mantığını anlayamadım. Şimdiki anakartlarda fan kontrol programları var diye biliyorum. Benim kasamda fan kontrolü yok ama psu fanı hariç hepsini kontrol edebiliyorum. Anakartın kendisinden kontrol edilmesini istersem "smart" ayara alıyorum. Gece film izlerken arka fan ve işlemci fanı hariç tamamen kapatıyorum. Fanlar 580-600 devirde dönüyor bu sayede ses yapmıyor. Demek istediğim bu imkan bütün anakartlarda yok mu? Neden fan kontrölcülü kasa arıyorsunuz?

Dark N10 alınmalı çünkü daha geniş iç hacime sahip , daha iyi kablolaması var , görsel olarak daha güzel bir kasa ve yanda kocaman penceresi var , hava sirkülasyonu çok iyi.

Ben zalman z3 plus kullanıyorum, memnunumda ama tek sıkıntım fan kontrolcüm çalışmıyor bilgisayar acılınca en hızlıda olup kendini düşürüyor. Şuana kadar işlemci 45'i geçmedi.

Zalman z3 plus kullanıyorum ve çok memnunum. Soğutması çok iyi yanında 4 fan hediye veriyorlar (1 tanesi mavi ledli). İçi kablolama ya çok müsait ve geniş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…