Çözüldü DarkOrbit Online 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İşletim sisteminizin güncellemelerini yapın, işe yaramazsa Windows 10'a geçmeniz gerek.

Windows sürümünüz eski olduğundan hata alıyorsunuz, güncelleyiniz.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Silin: C:\Windows\System32\VCRUNTIME140.dll

Kurun:
Buna nereden ulaştınız tam olarak? Sistem dosyalarında bir hata görünmüyordu.
Silin: C:\Windows\System32VCRUNTIME140.dll

Kurun:

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminizin güncellemelerini yapın, işe yaramazsa Windows 10'a geçmeniz gerek.

Windows sürümünüz eski olduğundan hata alıyorsunuz, güncelleyiniz.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Silin: C:\Windows\System32\VCRUNTIME140.dll

Kurun:
Buna nereden ulaştınız tam olarak? Sistem dosyalarında bir hata görünmüyordu.

Çözüm
İki kayıp dosya vardı biri: VCRUNTİME140.dll
Diğeri: VCRUNTIME140_1.dll

İkinciyi de üsttekiyle aynı sandım, kusura bakmayın.
"Windows" klasöründe bir sorun yoksa o .dll dosyalarının orada bulunmamasının pek önemi yok diye biliyorum.
1631714937003.png

@Enes3078 daha iyi bilir tabii. :)

"Windows" klasöründe bir sorun yoksa o .dll dosyalarının orada bulunmamasının pek önemi yok diye biliyorum.
Eki Görüntüle 1166310
@Enes3078 daha iyi bilir tabii. :)

Elle atılmış DLL olması muhtemel. Mobilde olduğum için raporu inceleyemiyorum fakat atılan ekran alıntısına göre o DLL elle atılmış olabilir. Ama tekrar belirteyim, mobildeyim.

Elle atılmış DLL olması muhtemel. Mobilde olduğum için raporu inceleyemiyorum fakat atılan ekran alıntısına göre o DLL elle atılmış olabilir. Ama tekrar belirteyim, mobildeyim.
O yolda DLL yok zaten. Nasıl atılmış olabiliyor ki? Biraz yanlış SS atmışım.

Öncelikle ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler. İş yeri bilgisayarından bağlandığım için Windows'un eski sürümü mevcut. @Enes3078 dediği gibi oyunun eksik gördüğü bazı DLL dosyalarını elle sistem dosyalarına ve oyun klasörüne attım. Visual c++ önceki sürümleri ve güncel sürümleri yüklü. Tüm driverlarım güncel. Sorunun ben sürümden kaynaklandığını düşündüm @PanzerTR gibi. Bu konularda çok bilgim yok sizler daha iyi bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı