En kısa zamanda taratacağım teşekkürlerBu yamayı buldum ancak virüslü mü değil mi bilemem, bir VirusTotal'e atmak lazım.
Linki kopyalip yaptigimda böyle cıktıBu yamayı buldum ancak virüslü mü değil mi bilemem, bir VirusTotal'e atmak lazım.
Konuyu hortlatıyorum ama bu Türkçe yamanın günceli var mı?
Sizde mi yamayı kurduğunuzda, harita silindiği için oyun başlangıcında gökyüzünden aşağı düşüp duruyorsunuz ?Hocam ben 1- 2 ay önce denemistim ama hala daha yoktu bug devam ediyordu
Evet karakter haritadan düşüyorSizde mi yamayı kurduğunuzda, harita silindiği için oyun başlangıcında gökyüzünden aşağı düşüp duruyorsunuz ?
Güncel yama da talep olmazsa gelmez herhalde.Evet karakter haritadan düşüyor
Açıkçası o hatayı kim düzeltir bilemiyorum 1.oyunu oynayıp hevesle 2.oyuna geçmek istemiştim o da yama dan dolayı olmamıştı umarım bir gun düzeltilirGüncel yama da talep olmazsa gelmez herhalde.
Nasıl düzeltileceğini bilsem kendim yapacağım ama en ufak bir bilgim yok.Açıkçası o hatayı kim düzeltir bilemiyorum 1.oyunu oynayıp hevesle 2.oyuna geçmek istemiştim o da yama dan dolayı olmamıştı umarım bir gun düzeltilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.