Gneral23 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Oyunu Epic Games'ten almayı düşünüyorum da internette Steam versiyonu ile uyumlu versiyonları var galiba oyunun Epic Games ile uyumlu Türkçe yaması var mı?
Oyunu Epic Games'ten almayı düşünüyorum da internette Steam versiyonu ile uyumlu versiyonları var galiba oyunun Epic Games ile uyumlu Türkçe yaması var mı?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Bu yamayı buldum ancak virüslü mü değil mi bilemem, bir VirusTotal'e atmak lazım.
Gneral23 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Bu yamayı buldum ancak virüslü mü değil mi bilemem, bir VirusTotal'e atmak lazım. Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda taratacağım teşekkürler Cheese Wizzard dedi: Bu yamayı buldum ancak virüslü mü değil mi bilemem, bir VirusTotal'e atmak lazım. Genişletmek için tıkla... Linki kopyalip yaptigimda böyle cıktı Görsel de urlsi taratilmis hâlde buda net bir sonuç vermiyor galiba Dosya Ekleri 20240907_085619.jpg 82,6 KB · Görüntüleme: 274 Son düzenleme: 7 Eylül 2024
Cheese Wizzard dedi: Bu yamayı buldum ancak virüslü mü değil mi bilemem, bir VirusTotal'e atmak lazım. Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda taratacağım teşekkürler Cheese Wizzard dedi: Bu yamayı buldum ancak virüslü mü değil mi bilemem, bir VirusTotal'e atmak lazım. Genişletmek için tıkla... Linki kopyalip yaptigimda böyle cıktı Görsel de urlsi taratilmis hâlde buda net bir sonuç vermiyor galiba
MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #4 Konuyu hortlatıyorum ama bu Türkçe yamanın günceli var mı?
Gneral23 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #5 MetamorpheuS dedi: Konuyu hortlatıyorum ama bu Türkçe yamanın günceli var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1- 2 ay önce denemistim ama hala daha yoktu bug devam ediyordu
MetamorpheuS dedi: Konuyu hortlatıyorum ama bu Türkçe yamanın günceli var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1- 2 ay önce denemistim ama hala daha yoktu bug devam ediyordu
MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #6 Gneral23 dedi: Hocam ben 1- 2 ay önce denemistim ama hala daha yoktu bug devam ediyordu Genişletmek için tıkla... Sizde mi yamayı kurduğunuzda, harita silindiği için oyun başlangıcında gökyüzünden aşağı düşüp duruyorsunuz ?
Gneral23 dedi: Hocam ben 1- 2 ay önce denemistim ama hala daha yoktu bug devam ediyordu Genişletmek için tıkla... Sizde mi yamayı kurduğunuzda, harita silindiği için oyun başlangıcında gökyüzünden aşağı düşüp duruyorsunuz ?
Gneral23 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #7 MetamorpheuS dedi: Sizde mi yamayı kurduğunuzda, harita silindiği için oyun başlangıcında gökyüzünden aşağı düşüp duruyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet karakter haritadan düşüyor
MetamorpheuS dedi: Sizde mi yamayı kurduğunuzda, harita silindiği için oyun başlangıcında gökyüzünden aşağı düşüp duruyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet karakter haritadan düşüyor
MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #8 Gneral23 dedi: Evet karakter haritadan düşüyor Genişletmek için tıkla... Güncel yama da talep olmazsa gelmez herhalde.
Gneral23 dedi: Evet karakter haritadan düşüyor Genişletmek için tıkla... Güncel yama da talep olmazsa gelmez herhalde.
Gneral23 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #9 MetamorpheuS dedi: Güncel yama da talep olmazsa gelmez herhalde. Genişletmek için tıkla... Açıkçası o hatayı kim düzeltir bilemiyorum 1.oyunu oynayıp hevesle 2.oyuna geçmek istemiştim o da yama dan dolayı olmamıştı umarım bir gun düzeltilir
MetamorpheuS dedi: Güncel yama da talep olmazsa gelmez herhalde. Genişletmek için tıkla... Açıkçası o hatayı kim düzeltir bilemiyorum 1.oyunu oynayıp hevesle 2.oyuna geçmek istemiştim o da yama dan dolayı olmamıştı umarım bir gun düzeltilir
MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #10 Gneral23 dedi: Açıkçası o hatayı kim düzeltir bilemiyorum 1.oyunu oynayıp hevesle 2.oyuna geçmek istemiştim o da yama dan dolayı olmamıştı umarım bir gun düzeltilir Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltileceğini bilsem kendim yapacağım ama en ufak bir bilgim yok.
Gneral23 dedi: Açıkçası o hatayı kim düzeltir bilemiyorum 1.oyunu oynayıp hevesle 2.oyuna geçmek istemiştim o da yama dan dolayı olmamıştı umarım bir gun düzeltilir Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltileceğini bilsem kendim yapacağım ama en ufak bir bilgim yok.