Ufuq Arda Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 105 Yer Granada Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Arkadaşımla Epic Games'ten Darksiders genesis aldık ama Online oynayamıyoruz. Birbirimize davet attığımızda daveti attığımız kişide "disconnected from party" yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2024
Arkadaşımla Epic Games'ten Darksiders genesis aldık ama Online oynayamıyoruz. Birbirimize davet attığımızda daveti attığımız kişide "disconnected from party" yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 İnternet bağlantınız stabil mi ve aynı sunucudamı oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Ufuq Arda Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 105 Yer Granada Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 Ahmet12421 dedi: İnternet bağlantınız stabil mi ve aynı sunucudamı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu yok diye biliyorum oyunda. Artı 0 Eksi
Ahmet12421 dedi: İnternet bağlantınız stabil mi ve aynı sunucudamı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu yok diye biliyorum oyunda.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 Ufuq Arda dedi: Hocam sunucu yok diye biliyorum oyunda. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim, Avrupa, Asya sunucuları tarzında onlardan bulunmuyor mu? Artı 0 Eksi
Ufuq Arda dedi: Hocam sunucu yok diye biliyorum oyunda. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim, Avrupa, Asya sunucuları tarzında onlardan bulunmuyor mu?
KS KS Ufuq Arda Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 105 Yer Granada Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 Ahmet12421 dedi: Demek istediğim, Avrupa, Asya sunucuları tarzında onlardan bulunmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam onlar bulunmuyor sadece oda açarak davet atılabiliyor. Artı 0 Eksi
Ahmet12421 dedi: Demek istediğim, Avrupa, Asya sunucuları tarzında onlardan bulunmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam onlar bulunmuyor sadece oda açarak davet atılabiliyor.
MuratEfendi58 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 38 Çözümler 2 14 Eylül 2024 #6 sorunu çözebildiniz mi bugün oyunu yükledik ama oynayamıyoruz Artı 0 Eksi
KS KS Ufuq Arda Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 105 Yer Granada Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #7 MuratEfendi58 dedi: Sorunu çözebildiniz mi bugün oyunu yükledik ama oynayamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam oyunu silmek zorunda kaldık herhangi bir çözüm yolu bulamadık. Artı 0 Eksi
MuratEfendi58 dedi: Sorunu çözebildiniz mi bugün oyunu yükledik ama oynayamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam oyunu silmek zorunda kaldık herhangi bir çözüm yolu bulamadık.