Darksiders II Deathinitive Edition "e" tuşu basmıyor

İbrahim Bey 01

Femtopat
Daha fazla  
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Darksiders 2 deathinitive Edition PC indirdim kurdum nereden aklıma geldiyse delmez olaydı. Hile programı ile biraz oynayayım dedim sınırsız sağlık, silah ve cephane falan.
Yaklaşık 2,5 saat oynayıştan sonra bir yerde robota binmem lazım adını bilmediğim için robot diye yazdım neyse önüne geçip e harfine basıp üzerine çıkmam lazım ama önüne geçtiğimde e harfi çıkmıyor. Bu sorunu bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. Bu arada hile programını kapatıp oyunu tekrar açtığım halde sorun devam ediyordu. Hileden falan vazgeçtim bir zahmet bir yardım edin.

Şimdiden çok teşekkür ederim.
Darksiders 2 deathinitive Edition PC indirdim kurdum nereden aklıma geldiyse delmez olaydı. Hile programı ile biraz oynayayım dedim sınırsız sağlık, silah ve cephane falan.
Yaklaşık 2,5 saat oynayıştan sonra bir yerde robota binmem lazım adını bilmediğim için robot diye yazdım neyse önüne geçip e harfine basıp üzerine çıkmam lazım ama önüne geçtiğimde e harfi çıkmıyor. Bu sorunu bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. Bu arada hile programını kapatıp oyunu tekrar açtığım halde sorun devam ediyordu. Hileden falan vazgeçtim bir zahmet bir yardım edin.
Oyundan çıkıp girmeyi denediniz mi Ayrıca deathinitive edition çok hatalı bir port o yüzden buga rastlamış olabilirsiniz

cevabınız için teşekkür ederim oyundan çıktım tekrar açtım,bilgisayarı kapatıp yeniden başlattım bir türlü olmadı maalesef oyunu yeniden kurup en baştan tekrar başladım .bu seferde oyunun sonlarına doğru ki yaklaşık 9-10 saat oynayıp ilerledikten sonra yerden silahları alıp kullanmaya başlanan yerlerden bu seferde körünün ortasında kalakaldım köprünün iki ucu da kırmızı ışık huzmesi ile kapalı ilerleyemiyorum.cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı