Darksiders ve Prototype 2 0xc000007b Hatası

orhan yıldız

Kilopat
Daha fazla  
Youtube kanalınızdaki videonuza isniaden yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 10 64bit kullanıyorum Windows sürümüm 1809.
2 adet rapor paylaşıyorum yandex disk ile bağlatı atıyorum.
Hatayı alır almaz ne var ne yok yükledim sanırım işi daha da karmaşıklaştırdım içinden çıkamayınca sizin videonuz ile karşılaştım. Çözüm için desteklerinizi bekliyorum;
Logfile.PML (Bu raporu Darksiders adında eski bir PC oyununu çalıştırır iken alıyorum.)
Logfile2.PML (Bu raporu Prototype 2 adından eski bir PC Oyununu çalıştırır iken alıyorum.)
Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle teşekkürler. DirectX İndirme Aracı'nı İndirip kurdum fakat oyuna girmeye çalıştığımda Prototpye 2'de başka bir DLL eksiklği ile karşılaştım. darksides'da ise 0xc000007b hatası ile karşılaştım. İlgili ekran görüntülerini ekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni Raporum zip dosyası olarak ektedir.
Prototpye 2'de başka bir DLL eksiklği ile karşılaştım. darksides'da ise 0xc000007b hatası veriyor.

Daha öncede yaptım bu kez silinmiş halini foto ekliyorum.
DirectX bing bar diye birşey yüklüyor. Fakat sistem hata veriyor "Bu uygulama win. 10 ile çalışmıyor" bu eklenti olarak düşünüyorum. DirectX çalışıyor çünkü sildiğim "XINPUT1_3.dll" kendisi geri yüklemiş. Birde DirectX sürmünü göstren bir ekranı ekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…