W Whitewalter Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 Bir türlü bulamadım, normal oyun için olanı var hep. Bilen arkadaş var mıdır?
Traquila Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 48 7 Kasım 2023 #2 Darksiders Warmastered edition Türkçe Yama.rar drive.google.com Bu linkteki yamayı dener misiniz hocam? Birçok kişi bunu kullanmış.
Darksiders Warmastered edition Türkçe Yama.rar drive.google.com Bu linkteki yamayı dener misiniz hocam? Birçok kişi bunu kullanmış.
W Whitewalter Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #3 Traquila dedi: Darksiders Warmastered edition Türkçe Yama.rar drive.google.com Bu linkteki yamayı dener misiniz hocam? Birçok kişi bunu kullanmış. Genişletmek için tıkla... cok tesekkur ederim hocam. bu yamayı gormemistim calıstı.
Traquila dedi: Darksiders Warmastered edition Türkçe Yama.rar drive.google.com Bu linkteki yamayı dener misiniz hocam? Birçok kişi bunu kullanmış. Genişletmek için tıkla... cok tesekkur ederim hocam. bu yamayı gormemistim calıstı.
MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #4 Konuyu hortlatıyorum ama Epic'te seriyi tekrar oynamaya karar verdim. Yama hala uyumlu mu acaba?
W Whitewalter Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #5 MetamorpheuS dedi: Konuyu hortlatıyorum ama Epic'te seriyi tekrar oynamaya karar verdim. Yama hala uyumlu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen uyumludur uzun bir süredir oynamadım.
MetamorpheuS dedi: Konuyu hortlatıyorum ama Epic'te seriyi tekrar oynamaya karar verdim. Yama hala uyumlu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen uyumludur uzun bir süredir oynamadım.