Dark'ta cinsel sahne var mı?

Herkes çok karışık diyordu ben de merak ettim. Bakalım nasıl bir dizi.

Bizimkilerin çektiği atiye dizisinin büyük abisi gibi düşünebilirsin. Atiyeyi geçen hafta bitirdim, güzeldi diyebilirim.
Dark bunun 10 katı falan daha karmaşık.

Ben 5. defa tekrar başlamayı düşünüyorum. İkinci bölümden ilerisine gidememiştim. Sürükleyici değil çünkü.

Bende 3. bölümde es verdim bir daha da izlemedim.

Herkes çok beğeniyordu forumlarda kesinlikle izlemelisin falan. Ben de başlayacağım bugün. Bir arkadaş yanında not defteri bulunsun karakterleri yaz demişti.

Hocam o karakterler yaz yaz bitmez, bir de ilişki kurmak falan zor iş yeminle. Murat Soner diziyi incelemişti bakabilirsin ama spoiler yeme ihtimalin var. Buna dikkat et, dediğin karakter şemasını oluşturmuştu sanırsam.

Ben 5. defa tekrardan başlamayı düşünüyorum. İkinci bölümden ilerisine gidememiştim. Sürükleyici değil çünkü.
Keşke azıcık daha sabretseydiniz hocam. Çok sevdiğim bir dizidir Dark. Yalan olmasın, ilk 3 bölümü bu şekilde ilerliyor. Sanki 3 bölümlük bir pilot bölüm-ler gibi ileriyor. Ama emin olun ileride pişmanlık duymayacaksınız.

İlk bölümlerin birinde böyle ufacık bir sahnesi var o kadar. Sonra yok bir daha da:)
Nasıl yok hocam, diziyi izleyeli bayağı oldu. Bu halde bile aklıma direk 3 tane ayrı sahne geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı