Darling in the franxx kafama takıldı

ilk başlarda sıradan cinsellik barındıran bir anime sandım ilerleyen zamanlarda hikaye anlamlaşmaya başlayınca merak ettim eh tabii finalde çok üstü açıktı hem ölüyorlar hem de parkta çocuk bedeninde oluyorlar bu da bende 2.sezon gelir düşüncesi kattı ama çıkmayacağını ve hikaye yarım yamalak kaldığını bir daha bu animeyi aksiyonlu ve sevecen bir şekilde izleyemeyeceğimi anlayınca derin düşüncelere dalıp üzülüyorum :)

Bende de aynı bu şekilde oldu. Cinsellik için başladığım animenin etkisinden hala çıkamıyorum.

Cinsellik ne alaka orasını anlayamadım?
Ecchi tagı dahi yok serinin, siz nereden cinsellikle bağdaştırıp üşüşüyorsunuz bu serilere cidden anlamıyorum.

Üşüşüyorsunuz derken. Ne demek istedin. İgda dolaşırken eğitime denk gelmiştim. Göl sahnesinde yani. Hem herkes anime konuşuyordu. Animecilerin çok popüler olduğu zamanlardı. Bende başlamak istedim. Yani sadece ağa kadın kanka bak Gold'e kadın çı*lak. Eğe diye başlamadım yani anime izlemeye başlamak için izledim.

Aklına yine getiriyim çünkü böyle bi yapım unutlmamalı.d
Abi merak etmiştim 1 ay önce 1 bölüm izledim bıraktım, sonra her yerde gördüm izleyeyim dedim saat aralıksız 1 gün boyunca izledim ve bittiğinde boşluğa kapıldım. İlk defa bir animeyi serisini sevmiştim. Sorum şu:

1) 2. sezon gelir mi?
2) Nasıl unutabilirim? Çünkü aklıma geldikçe depresifleşiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı