Darmo Shark N7 alınır mı?

Sharkan

Centipat
Daha fazla  
Öncellikle selamlar. Faremi değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımdaki mouse Darmoshark N7 fakat elime olur mu bilmiyorum. Tutuş şeklim palm ve şu an kullandığım mouse Razer DeathAdder Essential. Size zahmet elime uyar mı diye bakabilir misiniz? (el ölçümü bilmiyorum şu anki kullandığım mouse ile bir hesaplama yapabilir misiniz)

Son düzenleyen: Moderatör:
3K hocam.

Hocam sanki olur gibi teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.

Scyrox V8 veya V6 bakın hocam bu bütçedeki en iyi mouse.

Darmoshark mouselarda malzeme kalitesi olarak sorunlar var hocam.

Bende de önceden benzer bir modeli vardı yan tuşları içe göçüyordu gıcırdıyordu.

Bende de önceden benzer bir modeli vardı yan tuşları içe göçüyordu gıcırdıyordu.
Bencede 3k bütçede en iyi seçim bu olabilir. Kendim kullanıyorum, gayet memnunum. (Scyrox kullanıyorum)

Hocam benim arkadaşta var gayet memnun idi. Şuan aldım umarım sıkıntıları çıkmaz.

Hocam benim arkadaş bayadır kullanıyor ama öyle bir sorunla karşılaşmadım diyor. Onda M3 modeli var.
Tutuşunuza göre almalıydınız, hangisini tercih ettiniz?
N7 modelini tercih ettim. Tutuşuma uyuyordu.

Hocam benim arkadaş bayağıdır kullanıyor ama öyle bir sorunla karşılaşmadım diyor. Onda M3 modeli var.

N7 modelini tercih ettim. Tutuşuma uyuyordu.

Hayırlı olsun hocam ama Darmoshark mouselarda malzeme kalitesi vs. çok güzel olmuyor bilginiz olsun attığım mouse daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…