Krono Kilopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Klavyenin 2.4G alıcısı takılı olmadan kablolu bir şekilde çalıştıramadım. Bluetooth'ta bir sıkıntı yok ama yalnız kablo ile birlikte çalışmadı. Çözümü nedir?
Klavyenin 2.4G alıcısı takılı olmadan kablolu bir şekilde çalıştıramadım. Bluetooth'ta bir sıkıntı yok ama yalnız kablo ile birlikte çalışmadı. Çözümü nedir?
Çözüm DMN 21 Temmuz 2024 Mod değiştirme kısmını orta tarafa alıcaksın. Sol taraf bluetooth sağ taraf 2.4G ve orta taraf ise kablolu.
Mod değiştirme kısmını orta tarafa alıcaksın. Sol taraf bluetooth sağ taraf 2.4G ve orta taraf ise kablolu.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 4 Eylül 2024 #11 Uğur Asil dedi: Yükledim hocam. Bende ayriyetten Bluetooth da pc de gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Kendim bluetooth ile kullanmadım hiç ama kablolu kullanamama olayı garip geldi bilemiyorum neden olduğunu. Artı 0 Eksi
Uğur Asil dedi: Yükledim hocam. Bende ayriyetten Bluetooth da pc de gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Kendim bluetooth ile kullanmadım hiç ama kablolu kullanamama olayı garip geldi bilemiyorum neden olduğunu.
Uğur Asil Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #12 Ya zaten apex pro mini bozuk çıktı iade ettim şimdide bu. Artı 0 Eksi
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 4 Eylül 2024 #13 Uğur Asil dedi: Ya zaten apex pro mini bozuk çıktı iade ettim şimdide bu. Genişletmek için tıkla... Direk garantiye gönderin hodcam bi baksınlar. Gerçekten bozuksa değişim yapılır. Veya iade. Artı 0 Eksi
Uğur Asil dedi: Ya zaten apex pro mini bozuk çıktı iade ettim şimdide bu. Genişletmek için tıkla... Direk garantiye gönderin hodcam bi baksınlar. Gerçekten bozuksa değişim yapılır. Veya iade.
Uğur Asil Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #14 Sen kabloyu takınca klavyeden modunu da değiştirince direk kablolu bir şekilde kullanabiliyor musun? Artı 0 Eksi