wusdo Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Darmoshark K8 klavyem var, sanırım RGB ışıklarını bir tuşla kapattım ve tekrar açamıyorum. Sürücü uygulamasından bazı ayarları sıfırladım ama RGB LED'ler hiçbir şekilde yanmıyor. LED'ler bozulamaz çünkü Bluetooth moduna aldığımda mavi ışık yanıyor.
Darmoshark K8 klavyem var, sanırım RGB ışıklarını bir tuşla kapattım ve tekrar açamıyorum. Sürücü uygulamasından bazı ayarları sıfırladım ama RGB LED'ler hiçbir şekilde yanmıyor. LED'ler bozulamaz çünkü Bluetooth moduna aldığımda mavi ışık yanıyor.
ApoGT Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #2 Hacı Allah rızası için eğer çözdüysen yardım eder misin bende de aynı sorun var kimse yanıtlamamış.
wusdo Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 ApoGT dedi: Hacı Allah rızası için eğer çözdüysen yardım eder misin bende de aynı sorun var kimse yanıtlamamış. Genişletmek için tıkla... fn+delete
ApoGT dedi: Hacı Allah rızası için eğer çözdüysen yardım eder misin bende de aynı sorun var kimse yanıtlamamış. Genişletmek için tıkla... fn+delete
ApoGT Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #4 wusdo dedi: FN+delete Genişletmek için tıkla... Evet kendim direk sıfırladım klavyeyı duzeldı sağ olasın yine de
wusdo dedi: FN+delete Genişletmek için tıkla... Evet kendim direk sıfırladım klavyeyı duzeldı sağ olasın yine de