Darmoshark K8 mekanik klavye alınır mı?

Eğer fiyat bandında bakıyorsak Akko 5075B Plus shine through piano V3 Pro Special Edition versiyonu daha iyidir.
siyah olan dracula ve yellow switch'i düşünürsek ne dersiniz k8 ile kıyasta?
internette yunzi ve k8 için genel yorum k8 şeklinde olmuş. Akko için de dayanıklılık ve switchlerini övüyorlar.

işin aslı fps ve günlük kullanım için klavye bakıyorum 2-3k bütçe arası fun 60 pro direkt tercihim olacaktı %60 olduğu ve sadece yön tuşlarından dolayı uzaklaştım

@enzyyx @Yuiis hocam sizden de yorum alabilir miyim? Aula f75-f87'i eledim. 3000 serisinde baya kötü yorum vardı ama 5075'lerde de var gibi yabancı sitelerde

Son düzenleme:
hocam sizden de yorum alabilir miyim? Aula f75-f87'i eledim. 3000 serisinde baya kötü yorum vardı ama 5075'lerde de var gibi yabancı sitelerde
Ben de 5075 lerde çift tıklama ile ilgili sorunlar gördüm ama neyden kaynaklı olduğunu hala çözemedim.
Biraz daha araştırıp o şekilde cevap versem daha iyi olur. Onun dışında K8 için 2000 güzel fiyat bence, alınabilir.

Hocam 5075b shine through versiyonunu almanızı öneririm, birçok modelden daha iyi şu an.

k8 için konuyu açan arkadaş 2000'e bulmuş ama şu an sitede 3300.

5075 için durumu anlayabildiniz mi? yellow prolar için hep yorum var gibi reddit ve youtubeda da akko dracula switch için duymadım gibi aynı şekilde @enzyyx 'in de bahsettiği gibi pianolarda da görmedim

@Beyaz_G siz de bakıyorsunuz hocam son durumda ne alacaksınız?

Yok hocam daha fazla bir şey çıkmadı. Sorun yaşayan çok ama yaşamayan daha çok. Ayrıca gaming genden aldığınız için sorun olursa iade edersiniz en kötü. Bir de gaming genden alan kişilerde de çift tıklama ile ilgili bir sorun görmedim henüz. Tercih sizin hocam, k8 de iyi akkolar da iyi.

Bilmiyorum ne yapacağımı. MonsGeek M1 V5 alacagim gibi. Onda da çift tiklama sorunu yasayanlar olmus ama QMQ ile ayar yaparak duzeltmisler. Asus Scope RX 2 modelinin sesi kotu. Beyaz switch satilsa Türkiye'de Asus alacaktim da donanim olarak kotu bir klavye Asus'un modeli.

Sağolun hocam bilgiler için bi de bu klavyelerde hep 4-5 adet switch yedek var en azından böyle problemler için manyetikte fun60 için böyle bir sorun görmedim ama olması durumunda nasıl bir switch alacağız? Var mıdır o switchin satışı(görmedim)?

Manyetik switchler daha uzun ömürlü olur diye biliyorum, o yüzden kolay kolay bozulacaklarını düşünmüyorum. İlla yedek switch isterseniz aynısı var mı bilmiyorum ama manyetik switck olarak da baya modeller çıkmaya başlamıştı, o kısıma çok hakim değilim.
@enzyyx hocam daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…