Az önce bu iki klavyeye baktım. Bende ağrılıklı olarak yazılım için kullanacağım bana Darmoshark K8 daha bir güzel geldi.
İkisi de çok kaliteli klavyeler hocam. Darmoshark kendisi üzerindeGateron Everfree Pre-lubed Linear swichler ile geliyor. Akko'nun ise 2 farklı Switch seçeneği var ikisi de caycap ve Switch bakımından hotswap özelliğine yani değiştirilebilme özelliğine sahipler. Hangisi daha hoşunuza giderse onu alın derim.
Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz. Swichlerin kalitesi eşit mi?
İki klavye de günlük kullanım için gayet yeterli olacaktır. İki klavye de ses açısından gayet güzel ve tatmin edici fakat 5075B+ ses yalıtımı daha başarılır diyebilirim. Farklarına gelecek olursak; K8'in bataryası 4000mAh, 5075B+'ın bataryası 3000mAh. 5075B+'ın yan taraflarında RGB aydınlatma bulunurken K8'de yok. 5075B+'ta knob yani multimedya tuşu bulunuyor, kolayca ses arttır-azalt ve oynatılan medyayı durdurabiliyorsunuz. K8'de ise çok büyük olmasa da LCD ekran bulunuyor. Bu ekrana istediğiniz gibi GIF, fotoğraf veya saati yansıtabiliyorsunuz. Bu da özelleştirilebilme açısından gayet güzel ve hoş bir detay. Hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız. Kararınıza yön verecek en önemli detay knob ve LCD ekran olacaktır diye tahmin ediyorum.
Bana göre knob daha önemli. Eğer ayriyeten multimedyayı kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir cihaz yoksa knob çok kullanışlı olacaktır. Bunun dışında ben switchlerden dolayı 5075B+ tercih ederdim. Akko V3 Pro Cream Yellow'un ses profili bana göre her ne kadar clacky olsa da gayet hoş bir ses profili var ve ben beğeniyorum. K8 ile gelen pre-lubed switchler de gayet güzel switcler fakat Akko'nun switchleri ve knobtan ötürü ben 5075B+ tercih ederdim. Zevkler ve renkler değişir. Benim görüşüm bu yönde.Sizce hangisi önemli?
LCD ekran mı knob olması mı?
Siz bugün bunlardan birini alacak olsanız hangisini alırdınız?
Bana göre knob daha önemli. Eğer ayrıyeten multimedyayı kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir cihaz yoksa knob çok kullanışlı olacaktır. Bunun dışında ben Switch'lerden dolayı 5075B+ tercih ederdim. Akko V3 Pro Cream Yellow'un ses profili bana göre her ne kadar clacky olsa da gayet hoş bir ses profili var ve ben beğeniyorum. K8 ile gelen pre-lubed Switch'ler de gayet güzel switcler fakat Akko'nun Switch'leri ve knobtan ötürü ben 5075B+ tercih ederdim. Zevkler ve renkler değişir. Benim görüşüm bu yönde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.