Darmoshark K8 vs Darmoshark Top75 vs Akko 5087b

samuel14

Centipat
Daha fazla  
Güzel bir klavye istiyorum switchlerini değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi, bir alternatif varsa söylerseniz sevinirim.
Darmoshark K8.
Darmoshark Top75.
Akko 5087b (bunun switchlerini kullanabilirim).

Her türlü switch buna oluyor mu? Bilmediğimden soruyorum.

Her türlü switch buna oluyor mu? Bilmediğimden soruyorum.
3 ve 5 pin switchler uyumlu diye biliyorum ama gerek yok. Zaten manyetik switch ve rapid trigger özellikli. Bundan geçeceğin switch bununki kadar iyi olmaz.

3 ve 5 pin switchler uyumlu diye biliyorum ama gerek yok. Zaten manyetik switch ve Rapid trigger özellikli. Bundan geçeceğin switch bununki kadar iyi olmaz.

Teşekkürler. Attığım klavyeler mantıklı bir seçim mi?

Ben kendim 1 senedir Darmoshark K8 kullanıyorum. Memnun musun dersen çok memnunum şimdiye kadar. Top 75 için PCB biraz daha dandik ama switchleri daha iyi diyorlar onu bilmiyorum ama Akko olan modelde fena bir model değil.

Ben kendim 1 senedir Darmoshark K8 kullanıyorum. Memnun musun dersen çok memnunum şimdiye kadar. Top 75 için PCB biraz daha dandik ama switchleri daha iyi diyorlar onu bilmiyorum ama Akko olan modelde fena bir model değil.

İlk defa böyle bir klavye alacağım ve uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum çok kafa karıştırdılar ya K8 ya Akko gibi duruyor teşekkürler.

İlk defa böyle bir klavye alacağım ve uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum çok kafa karıştırdılar ya K8 ya Akko gibi duruyor teşekkürler.
Bence Dareu olanı al. Normal fiyatından daha ucuza satıyorlar zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sesine buradan bakabilirsin.

Teşekkür ederim.

İfadeler: DMN
Akko 5087b (bunun switchlerini kullanabilirim).
Elimde Akko 5087B Horizon var öneririm ancak 2800 TL'ye manyetik switch klavye almak daha mantıklı. Wraith'deki 5087B'yi almayı düşünüyorsanız almayın derim 3600 TL edecek bir klavye değil.

3 ve 5 pin switchler uyumlu diye biliyorum ama gerek yok. Zaten manyetik switch ve rapid trigger özellikli. Bundan geçeceğin switch bununki kadar iyi olmaz.
Sadece manyetik switchler ile hot-swap diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…