Darmoshark M2 Wireless mouse alınır mı?

Makaleler
4
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Linkteki mouse alınır mı sizce? Parasını hak ediyor mu?

Malzeme kalitesi, yazılım ve ağırlık merkezi gibi mesela.

Diğer konuyu şimdi gördüm. Claw tutuş demişsiniz, lakin bu fareler çok çok küçük. Fingertip için veya 16 cm eliniz falan varsa anca o zaman claw tutulabilecek fareler. Ayrıca magnezyum fare kullanıcısı olarak fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum.
Elinize boyut olarak uyacak 3950 sensör ve nordic mcu kullanan bir fare bakın bence.

16 cm felandır elim ölçmedim açıkçası ama. Yazılımın ne gibi önemi var ki hocam? Yani DPI ayarlamıyor muyuz sadece

WLmouse web yazılımı var. Yani bilgisayara indirmene gerek bile yok. Ayrıca firmware yazılımı olarakta çok çok başarılı WLmouse. 0.4ms gibi bir gecikme değerine sahip Beast X serisi.

İlla magnezyum olsun ve ikinci el ile uğraşmayım derseniz alınabilir lakin neredeyse kimsenin konuşmadığı ve çok az incelemeye sahip fare.
Boardzy adında fare inceleme yapan bir kanal var, en bilindik kanallardan biri. Lakin o beğenmemişti mesela. O yüzden alınır diyemicem.

Hocam durum şöyle. Ben FPS oyunları vs. oynamıyorum. Arada da neredeyse 2.000 TL var söylediğiniz mousle ile. FPS oyunlarını bıraktım, zaten oynarsam da bana çok dezavantaj oluşturacak kadar kalitesizi bir fare değildir diye zannetmekteyim. Ne diyorsunuz?

FPS oynamıyorsanız 2000₺ üstü vermeye gerek yok şahsen. Kalitesiz değil lakin ben tercih etmezdim.
WLmouse sadece 2. el olarak önerdim zaten. 3900₺ civarına bulunabiliyor.
Anladım. Ama ben ille magnezyum kasa istedim. O yüzden zorladım yoksa haklısınız. Magnezyum olmasa da delikli kaliteli ama FPS için olmayan bir mouse önerebilir misiniz? @WerBeastDu @MuratTheFounder

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…