Adore Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #1 Mouse kullanırken bir anda dongle ışığı söndü ve bağlantıyı kesti. Çözümünü bilen var mı yoksa garantiye yollamayı düşünüyorum da.
Mouse kullanırken bir anda dongle ışığı söndü ve bağlantıyı kesti. Çözümünü bilen var mı yoksa garantiye yollamayı düşünüyorum da.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.006 Çözümler 87 27 Mayıs 2024 #2 Adore dedi: Mouse kullanırken bir anda dongle ışığı söndü ve bağlantıyı kesti. Çözümünü bilen var mı yoksa garantiye yollamayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Şarjı falan mı bitti?
Adore dedi: Mouse kullanırken bir anda dongle ışığı söndü ve bağlantıyı kesti. Çözümünü bilen var mı yoksa garantiye yollamayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Şarjı falan mı bitti?
Adore Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #3 Vınnnn dedi: Şarjı falan mı bitti? Genişletmek için tıkla... Şarjı bitseydi dongle da kırmızı bir ışık yanması gerekiyor ama hiçbir ışık yanmıyor.
Vınnnn dedi: Şarjı falan mı bitti? Genişletmek için tıkla... Şarjı bitseydi dongle da kırmızı bir ışık yanması gerekiyor ama hiçbir ışık yanmıyor.
ygtszn07 Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #4 Adore dedi: Şarjı bitseydi dongle da kırmızı bir ışık yanması gerekiyor ama hiçbir ışık yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Çözdün mü?
Adore dedi: Şarjı bitseydi dongle da kırmızı bir ışık yanması gerekiyor ama hiçbir ışık yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Çözdün mü?
Adore Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #5 ygtszn07 dedi: Çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Evet teknik servisine yolladim ve yazilimsal bir hata dediler.
ygtszn07 dedi: Çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Evet teknik servisine yolladim ve yazilimsal bir hata dediler.
ygtszn07 Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #6 Adore dedi: Evet teknik servisine yolladim ve yazilimsal bir hata dediler. Genişletmek için tıkla... tamam firware güncelledim düzeldi
Adore dedi: Evet teknik servisine yolladim ve yazilimsal bir hata dediler. Genişletmek için tıkla... tamam firware güncelledim düzeldi
Adore Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #7 ygtszn07 dedi: Tamam firware güncelledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende onu yapmistim ama duzeltemedim yanlış yaptim sanirim.
ygtszn07 dedi: Tamam firware güncelledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende onu yapmistim ama duzeltemedim yanlış yaptim sanirim.
ygtszn07 Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #8 Adore dedi: Bende onu yapmistim ama duzeltemedim yanlış yaptim sanirim. Genişletmek için tıkla... 2tane var 2snide güncelle
Adore dedi: Bende onu yapmistim ama duzeltemedim yanlış yaptim sanirim. Genişletmek için tıkla... 2tane var 2snide güncelle