oyo Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 85 13 Ocak 2024 #1 Merhaba. Dragonfly F1 Pro alırsam 4K dongle satın almayacağım fakat Darmoshark m3'ün içinde harici 4K dongle geliyor. Hangisini almalıyım?
Merhaba. Dragonfly F1 Pro alırsam 4K dongle satın almayacağım fakat Darmoshark m3'ün içinde harici 4K dongle geliyor. Hangisini almalıyım?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #2 oyo dedi: Merhaba. Dragonfly F1 Pro alırsam 4K dongle satın almayacağım fakat Darmoshark m3'ün içinde harici 4K dongle geliyor. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah Darmoshark yerine bunu tercih et.
oyo dedi: Merhaba. Dragonfly F1 Pro alırsam 4K dongle satın almayacağım fakat Darmoshark m3'ün içinde harici 4K dongle geliyor. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah Darmoshark yerine bunu tercih et.
oyo Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 85 13 Ocak 2024 #3 MuratTheFounder dedi: Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah Darmoshark yerine bunu tercih et. Genişletmek için tıkla... Dareu pek tercihim değil hocam sağolun.
MuratTheFounder dedi: Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah Darmoshark yerine bunu tercih et. Genişletmek için tıkla... Dareu pek tercihim değil hocam sağolun.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #4 oyo dedi: Dareu pek tercihim değil hocam sağolun. Genişletmek için tıkla... Nedenini öğrenebilir miyim? Neden böyle düşünüyorsunuz satıcı dolayısıyla mı?
oyo dedi: Dareu pek tercihim değil hocam sağolun. Genişletmek için tıkla... Nedenini öğrenebilir miyim? Neden böyle düşünüyorsunuz satıcı dolayısıyla mı?
oyo Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 85 13 Ocak 2024 #5 MuratTheFounder dedi: Nedenini öğrenebilir miyim? Neden böyle düşünüyorsunuz satıcı dolayısıyla mı? Genişletmek için tıkla... Tercihim o yönde hocam pek bi nedeni yok. Başka mouse düşünmüyorum zaten net Dragonfly F1 Pro veya Darmoshark M3 4K alacağım.
MuratTheFounder dedi: Nedenini öğrenebilir miyim? Neden böyle düşünüyorsunuz satıcı dolayısıyla mı? Genişletmek için tıkla... Tercihim o yönde hocam pek bi nedeni yok. Başka mouse düşünmüyorum zaten net Dragonfly F1 Pro veya Darmoshark M3 4K alacağım.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #6 oyo dedi: Tercihim o yönde hocam pek bi nedeni yok. Başka mouse düşünmüyorum zaten net Dragonfly F1 Pro veya Darmoshark M3 4K alacağım. Genişletmek için tıkla... F1 Pro alıp ilerde dongle alma şansınız olur mu öyle olursa F1 Pro alın.
oyo dedi: Tercihim o yönde hocam pek bi nedeni yok. Başka mouse düşünmüyorum zaten net Dragonfly F1 Pro veya Darmoshark M3 4K alacağım. Genişletmek için tıkla... F1 Pro alıp ilerde dongle alma şansınız olur mu öyle olursa F1 Pro alın.
oyo Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 85 14 Ocak 2024 #7 MuratTheFounder dedi: F1 Pro alıp ilerde dongle alma şansınız olur mu öyle olursa F1 Pro alın. Genişletmek için tıkla... maksimum 1 aya dongle alırım. Başka cevaplarda istiyorum arkadaşlar. Sizce hangisini almalıyım? (Darmoshark M3 4K, Dragonfly F1 Pro)
MuratTheFounder dedi: F1 Pro alıp ilerde dongle alma şansınız olur mu öyle olursa F1 Pro alın. Genişletmek için tıkla... maksimum 1 aya dongle alırım. Başka cevaplarda istiyorum arkadaşlar. Sizce hangisini almalıyım? (Darmoshark M3 4K, Dragonfly F1 Pro)
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 14 Ocak 2024 #8 F1 Pro alin, DARMOSHARK çok ucuza bulunmadigi surece alinmaz.