Darmoshark M3 4K vs VGN Dragonfly F1 Pro

reLive

Hectopat
İkisi arasında kaldım. Fiyatlar aynı. F1 Pro için dongle almayacağım. Şu anki kullandığım mouse Darmoshark N3 modeli bir tık küçük ve diğer mouse simetrik olsun istedim. M3 4K modeli dahili dongle ile geldiği için daha mantıklı geldi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Şekile bağlı tamamen, eliniz büyükse m3 4k alın ama orta boy ise veya biraz daha küçük fare istiyorsanız f1 pro alın. Ki f1 pro bence genel olarak daha iyi bir fare, malzeme kalitesi açısından en azından. m3 4k da taş gibi ama bir tık daha iyi görüyorum VGN markasını, bilemedim.
1700983882881.png

Şekile bağlı tamamen, eliniz büyükse M3 4K alın ama orta boy ise veya biraz daha küçük fare istiyorsanız F1 Pro alın. Ki F1 Pro bence genel olarak daha iyi bir fare, malzeme kalitesi açısından en azından. M3 4K da taş gibi ama bir tık daha iyi görüyorum VGN markasını, bilemedim.
Eki Görüntüle 2031221

Önceki N3 modeli kücük geliyordu. Herhalde elim buyuk sinifina giriyor. Bir M3 4K alalim ya. Hayirlisi olsun. Daha olmadi gelecek sene ninjitsu lamzu falan bakarim 😊

Önceki N3 modeli kücük geliyordu. Herhalde elim buyuk sinifina giriyor. Bir M3 4K alalim ya. Hayirlisi olsun. Daha olmadi gelecek sene ninjitsu lamzu falan bakarim 😊
Hmm o zaman m3 4k iyi olur hocam, malzeme kalitesi olarak n3'den de iyi o yüzden alınır ya. Bu arada düz m3 çok ucuzlamış onu da alabilirsiniz aslında. Ama bilemedim. Uzun yıllar kullanılacaksa fark verip 4k model daha iyi olur tabii.

Hmm o zaman m3 4k iyi olur hocam, malzeme kalitesi olarak n3'den de iyi o yüzden alınır ya. Bu arada düz m3 çok ucuzlamış onu da alabilirsiniz aslında. Ama bilemedim. Uzun yıllar kullanılacaksa fark verip 4k model daha iyi olur tabii.
Onu da görmüştüm camel rengi daha da bir ucuz olmasi lazim. Simdi almisken bir fark hissettirsin ya. M3 modeline kiyasla daha saglam oldugu söylenmis m3 4k modelinin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı