Darmoshark M3 4K vs VGN Dragonfly F1 Pro

Arda454

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX
Bütçem 2.500 TL. Logitech G203 yerıne mouse arıyorum. Daha çok Valorant oynayacağım palm grip kullanıyorum. Bu 2 mouse dısında da önerı olursa bakabilirim.

Bütçem 2.500 TL. Logitech G203 yerıne mouse arıyorum. Daha çok Valorant oynayacağım palm grip kullanıyorum. Bu 2 mouse dısında da önerı olursa bakabilirim.

Kesinlikle bütçe çıkarıp Lamzu maya veya og Pro 4K gibi modellere bakılmalı. Eğer olmaz derseniz de VXE R1 Pro+4K dongle.
Bulabilirseniz X2h da olabilir.

Kesinlikle bütçe çıkarıp Lamzu maya veya og Pro 4K gibi modellere bakılmalı. Eğer olmaz derseniz de VXE R1 Pro+4K dongle.
VXE R1 Pro da dongle tükenmiş.

Malesef en fazla 2500 bütçem şuan

Mesela VXE R1 Pro ıle Dragonfly F1 Pro'nun farkı nedır?

Mcu olarak R1 Pro sora 4K ile aynı Mcu'ya sahip, ayrıca sensörleri de aynı.
Kalih Switch kullanıyor Dragonfly. Huano kullanıyor R1 Pro. Ben Huano'dan daha çok tatmin oluyorum.

Mcu olarak R1 Pro sora 4K ile aynı Mcu'ya sahip, ayrıca sensörleri de aynı.
Kalih Switch kullanıyor Dragonfly. Huano kullanıyor R1 Pro. Ben Huano'dan daha çok tatmin oluyorum.
Ben çok bilmiyorum da kısaca huano ıle kailh swıtch farkı ne basış hissiyatı falan mı değişiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada birçok Switch'in sesini dinleyip bakabilirsin. Huano'da bana bi' haller oluyor.

Tamamdır.Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…