Darmoshark M3 alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD
Merhaba,
Uzun araştırmalar sonucunda en son Darmoshark m3'e karar verdim ama hala sorunlar yaşayanlar falan oluyormuş. Amazon üzerinden alacağım ve ne olur bilmiyorum.
Aslında zorlasam 1700TL'ye kadar çıkarım ama pek gerek görmüyorum. Kafamda ilk Glorious Model O vardı ama eskidiğini söyleyenler oldu. Araştırmaktan da kafam çorbaya döndü artık. Bu bütçelerde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Uzun araştırmalar sonucunda en son Darmoshark m3'e karar verdim ama hala sorunlar yaşayanlar falan oluyormuş. Amazon üzerinden alacağım ve ne olur bilmiyorum.
Aslında zorlasam 1700TL'ye kadar çıkarım ama pek gerek görmüyorum. Kafamda ilk Glorious Model O vardı ama eskidiğini söyleyenler oldu. Araştırmaktan da kafam çorbaya döndü artık. Bu bütçelerde tavsiyelerinizi bekliyorum.

M3 modeli teknik olarak güçlü bir fare. Tercih edilebilir.

Onun haricinde şu öneri videosuna bakmanızda fayda var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeyi 1700'e çıkarabiliyorsanız;

Darmoshark M3 fiyatına göre çok iyi bir mouse. Çok tatlı duruyordu ve denemek istiyordum. O yüzden satın aldım. Fakat ortalamadan biraz büyük bir model.

Ben ConnectGame üzerinden satın aldım şahsen şu an çok memnunum mouse'tan hiçbir sorun yaşamadım. Zaten Amazon müşteri hizmetleri konusunda baya sert. Bana kalınırsa alınabilir bir mouse kendisi uzun süreli kullanımda başka bir şeyle karşılaşır mıyım bilemiyorum.

Darmoshark M3 fiyatına göre çok iyi bir mouse. Çok tatlı duruyordu ve denemek istiyordum. O yüzden satın aldım. Fakat ortalamadan biraz büyük bir model.
Evet benim gibi eli büyük mouse için alışık olanlar ve biraz büyük eli olanlar için çok ideal sevdim bu yüzden.

Elim büyük hocam sorun olmaz muhtemelen.

M3 modeli teknik olarak güçlü bir fare. Tercih edilebilir.

Onun haricinde şu öneri videosuna bakmanızda fayda var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet teknik olarak güçlü o yüzden çok düşündüm ama yani bir yandan da sorun yaşayanlar oluyor gariptir ki.

Ben connectgame üzerinden satın aldım şahsen şu an çok memnunum Mouse'tan hiçbir sorun yaşamadım. Zaten Amazon müşteri hizmetleri konusunda bayağı sert. Bana kalınırsa alınabilir bir mouse kendisi uzun süreli kullanımda başka bir şeyle karşılaşır mıyım bilemiyorum.

Amazon'dan çok memnunum hocam. İade konusunda falan da hiç sorun yaşamadım o yüzden orayı düşünüyorum açıkçası.

Bütçeyi 1700'e çıkarabiliyorsanız;
Zorlarsan XM2we al geç. Verdiğin paraya değer.

Bir iki hafta içerisinde alırsam rahat alırım. Artış söz konusu mudur sizce?

Evet teknik olarak güçlü o yüzden çok düşündüm ama yani bir yandan da sorun yaşayanlar oluyor gariptir ki.

Ne tür sorunlardan bahsediyorsunuz? Kim yaşamış ve nerede gördünüz?

Ne tür sorunlardan bahsediyorsunuz? Kim yaşamış ve nerede gördünüz?

Forum içerisinde gördüm hocam. İade edip N3'ten m3'e geçenler. Tıklamaya sorunları, driver sorunları vs. konuyu atayım bir inceleyin derim.

Zannetmiyorum zam geleceğini.

Bir de hocam USB-A olarak takabileceğim yer yok. USB-C Bluetooth adaptörü falan var mı bu modellerin? Ya da başka şekilde bağlayabileceğim. Bu konuda hala cahilim o yüzden aydınlatmanıza ihtiyacım var. 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı