Merhaba,
Uzun araştırmalar sonucunda en son Darmoshark m3'e karar verdim ama hala sorunlar yaşayanlar falan oluyormuş. Amazon üzerinden alacağım ve ne olur bilmiyorum.
Aslında zorlasam 1700TL'ye kadar çıkarım ama pek gerek görmüyorum. Kafamda ilk Glorious Model O vardı ama eskidiğini söyleyenler oldu. Araştırmaktan da kafam çorbaya döndü artık. Bu bütçelerde tavsiyelerinizi bekliyorum.
Evet benim gibi eli büyük mouse için alışık olanlar ve biraz büyük eli olanlar için çok ideal sevdim bu yüzden.Darmoshark M3 fiyatına göre çok iyi bir mouse. Çok tatlı duruyordu ve denemek istiyordum. O yüzden satın aldım. Fakat ortalamadan biraz büyük bir model.
Darmoshark M3 fiyatına göre çok iyi bir mouse. Çok tatlı duruyordu ve denemek istiyordum. O yüzden satın aldım. Fakat ortalamadan biraz büyük bir model.
M3 modeli teknik olarak güçlü bir fare. Tercih edilebilir.
Onun haricinde şu öneri videosuna bakmanızda fayda var.
Ben connectgame üzerinden satın aldım şahsen şu an çok memnunum Mouse'tan hiçbir sorun yaşamadım. Zaten Amazon müşteri hizmetleri konusunda bayağı sert. Bana kalınırsa alınabilir bir mouse kendisi uzun süreli kullanımda başka bir şeyle karşılaşır mıyım bilemiyorum.
Bütçeyi 1700'e çıkarabiliyorsanız;
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Zorlarsan XM2we al geç. Verdiğin paraya değer.
Zannetmiyorum zam geleceğini.Bir iki hafta içerisinde alırsam rahat alırım. Artış söz konusu mudur sizce?
Evet teknik olarak güçlü o yüzden çok düşündüm ama yani bir yandan da sorun yaşayanlar oluyor gariptir ki.
Ne tür sorunlardan bahsediyorsunuz? Kim yaşamış ve nerede gördünüz?
Zannetmiyorum zam geleceğini.